.:Hovedsiden:.

Giftsoppen (Der Giftpilz)

Giftsoppen - Der Giftpilz : En av de 11 som ble hengt høsten 1946 av jødene og deres allierte slaktere og deltagere i Holocaustet på Europeere, var Julius Streicher. Han utga såkalt "antisemittisk" litteratur.....
Giftsoppen : "Som den giftige soppen ofte er vanskelig å skille fra den spiselige; så er det ofte vanskelig å gjenkjenne jøden som svindler og forbryter..."
Hvordan man gjenkjenner en jøde : "Jødenesen er bøyd i tuppen. Den ser ut som et sekstall.…"
Hvordan Jødene kom til oss : "Se på de fyrene der. Dette lusete skjegget. Disse skitne utstående ørene…."
Hva er Talmud? : I Talmud står det skrevet: "Kun Jøden er menneske. De ikke-jødiske folkene kalles ikke mennesker, men de kalles kveg. Og fordi vi jøder ser på ikke-jødene som kveg kaller vi dem for Goi".
Hvorfor Jøder lar seg bli døpt : En av de tyske damene: "Dåpen har ikke gjort ham til ikke-jøde…"
Hvordan en Tysk bonde ble drevet fra gård og grunn : "Du, far, når jeg en dag får meg en bondegård, da skal ingen jøde noen gang få slippe inn…"
Hvordan jødiske forretningsfolk svindler : "Ærede bondekone, i dag har jeg med noe helt spesielt for deg. Se på dette stoffet! Det blir til en kjole for deg, ærede bondekone; en kjole som vil fremstille deg som en baronesse , - en fyrstinne, - en dronning…"
Erfaringen til Hans og Else med en fremmed mann : "Her, lille venn, har du noe godt søtsnop. Men dere må bli med meg for å få det…"
Inger's besøk hos en jødisk doktor : "Bak brilleglassene glimter to forbryterøyne og omkring de svulstige leppene leker et glis."
Hvordan Jøden behandler hushjelpen sin : På jernbanestasjonen ventet en mann på meg. Han hadde en flott hatt og var svært vennlig mot meg, men jeg merket med en gang at han var en jøde…"
Hvordan to Goy-kvinner ble lurt av jødiske advokater : "Ja, herr Morgenthau, da har vi begge nok en gang gjort en god forretning." "Ja, storartig herr Silverstein. Nå har vi tatt fra begge Goyim-kvinnene pengene deres og kan putte dem i vår pengesekk."
Hvordan jødene piner dyr : "Igjen faller dyret ned på gulvet. Langsomt blør det i hjel mens jødene står rundt og ler."
Hva Jesus sa om jødene : "Når dere ser et kors så tenk på jødenes grusomme mord på Golgata…"
Penger er jødenes Gud : " Penger er jødenes Gud. For å tjene penger begår han de verste forbrytelser. Han hviler ikke før han sitter på en stor pengehaug; før han er blitt pengenes fyrste."
Hvordan arbeideren Hartmann ble en Nasjonal-Sosialist : Jøden skriker: Vi driter i Tyskland… Hovedsaken er at det går oss godt…"
Finnes det hederlige jøder? : "Folk sier om oss jøder at vi svindler alle andre. At vi lyver og bedrar. Intet av dette er sant. Vi jøder er de hederligste av alle."
Uten en løsning på det jødiske spørsmål - Ingen Frelse for menneskeheten : Den som kjemper mot jødene kjemper mot djevelen" (Julius Streicher)