.:Hovedsiden:.

Hva Jesus sa om jødene

Teksten på bildet: "Når dere ser et kors så tenk på jødenes grusomme mord på Golgata…"

En bondekone på vei hjem fra arbeidet på marken med de tre barna sine tar en pause i veikanten ved siden av et Jesus-kors. Moren forteller dem om jødenes ondskapsfullhet.

Hun peker på korset som står ved veien: "Barn, se der. Mannen som henger der på korset var en av jødenes største fiender i alle tider. Han kjente dem i all deres korrupthet og ondskap. En gang jaget han jødene ut med en pisk fordi de drev pengesvindlingen sin i en kirke.. Han kalte jødene: "Mordere av mennesker fra begynnelsen." Med det viste han til at de alltid hadde vært mordere. Videre sa han til jødene: "Deres far er djevelen!" Vet dere hva det betyr, barn? Det betyr at jødene stammer fra djevelen. Og fordi de avstammer fra djevelen kan de ikke annet enn å leve som djevler. Derfor begår de den ene forbrytelsen etter den andre."

Barna ser tankefullt på korset. Moren fortsetter: "Fordi denne mannen kjente jødene og fordi han gjorde sannheten om dem kjent for hele verden måtte han dø. Derfor myrdet jødene han. De slo spiker gjennom hendene og føttene hans og lot han langsomt dø. På en slik fryktelig måte tok jødene hevn. Og på lignende måte har de drept mange andre som har hatt mot til å fortelle sannheten om jødene. Dette må dere alltid huske, barn. Når dere ser korset må dere alltid tenke på jødenes forferdelige mord på Golgata. Husk at jødene er djevelens barn og menneskehetens mordere."

Husk hva det sies:
"Så lenge som jødene har vært på jorden
Har der vært fiender av jødene.
De har varslet om jødenes ondskap
Og til og med ofret sitt eget blod,
For at verden skal vite om djevelen
Og ikke ødelegge seg selv;
Slik at menneskene snart kan bli befridd
Fra vårt slaveri for jødene."