.:Hovedsiden:.

Uten en løsning på det jødiske spørsmål -
Ingen Frelse for menneskeheten

Teksten på bildet: "Den som kjemper mot jødene kjemper mot djevelen" (Julius Streicher)

Ungdommen i Hitlerjugend (Hitlerungdommen) er stolte over den svarte uniformen sin. "Vi er de virkelige Hitler-mennene", sier ungdommene og skjønt ordet menn er en overdrivelse så har de rett i en ting; de er lojale mot Føreren i liv og død.

Ungdommen prater i denne avsluttende historien seg imellom. En av dem forteller om en Nasjonal-sosialistisk marsj i München den 9. november året før: "Ved siden av Føreren var general Göring, som ble dødelig såret utenfor Feldherrnhalle. Jeg så også riksministeren, dr. Goebbels, Frick, Rust og riksleder Rosenberg, Amann, Schwartz, vår riksungdomsleder Schirach og mange andre gamle kjempere.

Foran Føreren bar de Blodsflagget som ble gjort hellig den 9. november 1923. Og foran Blodsflagget gikk en mann som var med i kampen i 1923, Julius Streicher.

En annen ungdom sier: "Han kjenner vi godt. Han er en fiende av jødene. Det er derfor alle jødene hater ham." "Du har rett", sier en annen. "Jødene hater og bakvasker dem de er redde og frykter. Og de er redde for Streicher".

En tedje ungdom som hittil har vært taus peker på en plakat hvor det står: "Julius Streicher taler i Folkehallen om temaet "Jødene er vår ulykke"". "La oss dra," sier Konrad, "jeg har lenge hatt lyst til å høre ham". Erik sier: "Jeg hørte han en gang på et møte for to år siden." "Fortell oss om han," sier de andre ungdommene.

Erik forteller: "Møtesalen var stappfull. Tusener av folk var der. Til å begynne med talte Streicher om kampårene og de enorme fremgangene i Hitler-riket. Deretter kom han til det jødiske spørmålet. Det han sa var så klart og enkelt at selv vi ungdommer kunne forstå det. Han valgte eksemplene fra det praktiske livet selv. En gang var han så morsom at vi alle måtte le. Så ble han svært alvorlig og det ble helt stille i salen. Du kunne hørt en knappenål falle. Han snakket om jødene og deres opprørende forbrytelser. Han talte om den enorme trusselen jødene utgjorde for hele verden; Uten en løsning på jødeproblemet finnes det ingen frelse for menneskeheten."

"Det var hva han talte til oss om. Vi forsto det alle sammen. Etter at han til slutt hadde frembrakt et "Sieg Heil" (Hell og Lykke) for Føreren brøt vi ut i en stormende applaus for ham. Streicher hadde talt i to timer, men det virket bare som noen minutter for oss. Ja, kjære kamerater, jeg kommer aldri til å glemme talekoret vi dannet sammen på slutten av møtet":

"Fra det Tyskland som Hitler skapte
Lyder et rop til hele verden;
Befri dere selv fra det jødiske styret
Og frels både folk og fedreland!
Verden våkner i Jødenes lenker
Alene Tyskland kan frelse den!
Ved den tyske idé og Tysklands eksistens
Skal en dag verden bli gjenoppbygget!"