.:Hovedsiden:.

Penger er jødenes Gud

Teksten på bildet: " Penger er jødenes Gud. For å tjene penger begår han de verste forbrytelser. Han hviler ikke før han sitter på en stor pengehaug; før han er blitt pengenes fyrste."

Liselotte ser ut av vinduet en ettermiddag og prater med sin mor om farens harde arbeidsdag. Hun sier: "Vet du hva jeg noen ganger ønsker , mor? Jeg ville gjerne være rik. Veldig rik. Og med pengene skulle jeg gjøre folk glade. Jeg skulle hjelpe de fattige."

De fortsetter å prate. Liselotte spør: "Si meg, mor, hva kommer det av at jødene er så rike? Læreren vår har fortalt oss på skolen at det er tusener jøder i verden som er millionærer. Og det selv om jødene ikke arbeider. Det er ikke-jødene som må arbeide mens jødene bare driver med handel. Men man kan ikke bli rik bare av å handle med brukte ting og skrap."

Moren forklarer hvordan det blir gjort: "Jøden er fullstendig likegyldig når ikke-jødene de svindler går sultne. Jøder viser ingen nåde. De bryr seg kun om en ting; -- penger. De bryr seg null om hvordan de får tak i dem."

Liselotte spør hva som gjør at de kan oppføre seg så stygt som de gjør. Moren svarer: "Kjære barn, det er en ting du må forstå. Jøden er ikke et menneske slik som vi. Jøden er som en djevel. Og en djevel har intet æresbegrep. Jøden opererer kun med utplyndring og forbrytelser. Du har jo lest bibelen din, Liselotte. Der står det at den jødiske Guden en gang sa til jødene: "Dere skal spise opp folkene på jorden."Forstår du hva det betyr? Det betyr at jødene skal ødelegge alle andre folkeslag. De skal utnytte dem og la dem blø seg i hjel. Det er hva det betyr." Liselotte prøver å forstå disse tingene.

Moren fortsetter: "Ja, mitt barn, slik er jøden. Gullet er jødenes Gud. Han vil begå enhver forbrytelse for å få tak i det. Han hviler ikke før han sitter på toppen av en gullsekk. Han unner seg ingn hvile før han er blitt Kong Rik. Og med pengene gjør han oss til slaver og ødelegger oss. Med disse pengene ønsker han å dominere hele verden. Alt dette kan du høre i dette verset:

"Jøden har kun en idé i denne verden
Den er: Penger, Penger, Penger!
Med all slags triks og sluhet
For å gjøre seg selv umåtelig rik
Hva bryr han seg vel om hån og fordømmelse.
Penger var og er hans Gud!
Med penger vil han regjere over oss,
Og oppnå herredømme over jorden."