.:Hovedsiden:.

Giftsoppen (Der Giftpilz)

En av de 11 som ble hengt høsten 1946 av jødene og deres allierte slaktere og deltagere i Holocaustet på Europeere, var Julius Streicher. Han utga såkalt "antisemittisk" litteratur og for det måtte han bøte med livet. At rundt 80% av jødene er tyrk-mongolske Khazarer og ikke av semittisk avstamming må sees på som en uvesentlig detalj i denne sammenhengen.

Et av verkene han utga heter "Der Giftpilz" eller "Giftsoppen" på norsk. Det er et tegne- og teksthefte som bruker lett forståelige bilder og sammenligninger i beste pedagogiske tradisjon.

Offentliggjøringen av heftet må sees på som et viktig bidrag i å få fram Sannheten og begge parters versjoner i den verdensomspennende kampen mellom den internasjonale jødedommen og dem som i fredens og frihetens og folkenes navn reiste seg mot jødeveldet.

Heftet er skrevet av Ernst Hiemer. Hva de gjorde med ham etter krigen vet jeg ikke, men han ble vel drept han også. Som så mange millioner europeere som sto opp mot verdens-jødedommens stormløp mot verdensherredømme.

Her presenteres de forskjellige historiene med sitt tilhørende bilde. Les og lær av historien. Husk at "Den som glemmer historien må leve den om igjen."