.:Hovedsiden:.

2. Verdenskrig Plakater

Belgia

"Du også - bli en av oss. Meld deg til transport-tjenesten i Luftforsvaret".

Anti-Bolsjevisme

"Tysklands Seier - Europas Frihet". En flott plakat som i ettertid har vist seg å være så sann som det kan gå an. Symbolikken er den nordiske Goteren (Guden) Thor som dreper den onde jødestyrte bolsjevismen i Midgardsormens skikkelse.

Europa

"Hendene vekk fra Europa". Utspillet er rettet mot England og de jødiske kreftene som sto bak England og Jew$A.

das Heer

"Infanteriet - Dronning over alle våpengrener".

Adolf Hitler

Adolf Hitler er Europas hvite ridder i skjebnekampen mot de onde og mørke kreftene. Et kraftfullt bilde.

Jøder/Jødedom

"Det jødiske komplott mot Europa". Plakaten beskriver hvordan det jødestyrte England og det jødedominerte Sovjetunionen gikk sammen til krig mot de europeiske folk.

Anglo/amerikanske

"Her kommer frigjørerne". Plakaten henspeiler på den engelsk/amerikanske bombekrigen mot sivile mål og byer i Italia.

die Kriegsmarine

"Den tyske krigsmarine i innsats". Det Tredje Rikes krigsflagg er kanskje det flotteste flagget som har vært i bruk i hele verden.

die Luftwaffe

"Hjelp å seire som medarbeider i flyvåpenets nyhetsavdeling".

Nederland

"Mamma - er dette den andre fronten som pappa så ofte har snakket?". Kommunistene presset på for å få en annen front i Vest-Europa. De vestallierte svarte med å bombe deler av Europa tilbake til steinalderen.

Norge

"For Frihet". Da kommunistene angrep Finland høsten 1939 sto alle land og så på. Alt snakk om nordisk enhet og samhold viste seg å være tomme ord. Forræderpolitikerne viste da sitt sanne ansikt. De eneste som hjalp Finland var Hitler-Tyskland. Under delvis tysk ledelse grep norske frivillige inn i fortsettelseskrigen fra sommeren 1941 sammen med sine finske og tyske brødre for Finlands frihet.

NSDAP National-Sosialistische Deutsche Arbeider-Partei

"Rikspartidag i Fredens navn 1939". Tyskland ville fred. Adolf Hitler ville Fred. Den internasjonale jødedommen ville krig. De erklærte den i mars 1933 og manøvrerte den fram i 1939. Den andre verdenskrig var Jødenes krig.

Tyskland

"Bygg ungdomsherberger og hjem". Tyskland satset enormt på ungdom og friluftsliv under ledelse av Adolf Hitler. Fremdeles har andre land mye å lære av Tysklands ungdomsherberger. Mens norske reduseres er fremdeles Tysklands levende og mye brukt.