.:Hovedsiden:.

Nederlandske plakater

"Ungdommen i Ungdommens Storm". Jeugdstorm(ungdoms-storm) var det nederlandske motstykket til Hitlerjugend i Tyskland. Tilsvarer omtrent speiderbevegelsen.
"Den andre Front". Teksten viser til kommunistenes krav om at de vestallierte opprettet en annen front i Europa for å lette presset på Russland. De jødestyrte vestallierte svarte med å bombe byene for å drepe flest mulig sivile.
"Påmelding til grendehuset, arbeidskontoret eller kontorene til den nederlandske arbeitstjenesten". N.A.D. - Nederlandsche Arbeid Dienst - sørget for å sysselsette befolkningen slik at alle hadde arbeide og mat.
"Storm - i alle kiosker".
"Vekk med den - ved hjelp av Nederlandsk Arbeidsfront". Den de skal ha vekk er den internasjonale gangsterkapitalismen symbolisert ved gullkalven på toppen av søylen.
"Beskytt deg selv". Påminnelse om en utstilling av tilfluktsromm mot den vestallierte teppebombingen av sivile.
"Det er av sine venner man skal ha det. Nijmegen, Enschede, Arnhem". Sikter til de falske "vennene" England og Jew$A og bombingen deres av sivile mål i Nederland.
"Vær modig - Bli en Stormer". Stormer var en speiderbevegelse for de litt eldre.
"Mamma - er dette den andre fronten som pappa så ofte har snakket?". Kommunistene presset på for å få en annen front i Vest-Europa. De vestallierte svarte med å bombe deler av Europa tilbake til steinalderen.
"Vår nasjonalisme - din redning. Vår sosialisme - din fremtid".
"Arbeidere - Spreng lenkene. Slutt dere til NSB (Nasjonal Sosialistiske Bevegelse)".
"Er du like fornøyd? - Han arbeider i Tyskland". Hundretusener tok arbeide frivillig i tysk rustningsindustri som betalte godt. Etter krigen påsto de at de var tvunget.
"Nederlandsk Arbeidsfront kaller! Bli med!".
"Engelske flygere kjenner ingen nåde - Bli derfor innendørs". Så sant som det er sagt. De vestallierte flygerne var rene morderbander som hadde sivile mål som topp-prioritet.
Plakat som ber deg melde deg til arbeidstjenesten, slik Konrad har gjort det.