.:Hovedsiden:.

Anti-Bolsjevisme plakater

"Tysklands Seier - Europas Frihet". En flott plakat som i ettertid har vist seg å være så sann som det kan gå an. Symbolikken er den nordiske Goteren (Guden) Thor som dreper den onde jødestyrte bolsjevismen i Midgardsormens skikkelse.
Denne plakaten har ingen tekst og det trenger den ikke heller. De samlete europeiske folk marsjerer til kamp mot den jødestyrte bolsjevismen i Russland.
"Victoria - Korstoget mot Bolsjevismen". Et samlet Europa går til kamp mot kommunismen som myrdet 40 millioner hvite østeuropeere.
"Et forenet Europa mot Bolsjevismen".
"Morderen og Brannstifteren Stalin har tapt". På et vis fikk plakaten rett. Den internasjonale verdenskommunismens planer om verdensrevolusjon ble knust takket være Tyskland og detes alliertes offer i kampen. Stalin selv innså nederlaget for verdensrevolusjonen og deltok derfor ikke på seiersparaden. Historien har bekreftet Tysklands heltemodige offer og kommunismens nederlag.
"Ved Tysklands kamp og deres innsats skal Europa reddes fra Bolsjevismen". Plakaten var beregnet på befolkningen i Belarus etter at de ble delvis frigjort i 1941.
"Europa er klar - Med den frivillige legion Flandern i kamp mot Bolsjevismen". Belgia stilte mange frivillige til kamp for Europas frihet i heltehæren Waffen-SS og kjempet tappert.
"Seier eller Bolsjevisme".
"Stor anti-bolsjevistisk utstilling i Karlsruhe".
"Dette truer oss hvis vi svikter - Derfor Kamp inntil Seier".
"Tysk kampkraft øker hver dag - derfor vil Tyskland seire". Vel, Tyskland tapte og nå oversvømmes Europa av rasefremmede horder.
"Bolsjevisme er mord". Så sant så sant. Flere titalls millioner hvite europeere fikk merke det.
"Winnitsa". I Winnitsa myrdet det jødestyrte NKVD titusener hvite og la skylden på tyskerne. Jødestyrt kommunisme betyr massedrap.
Her er kommentar overflødig.
V for Victoria (Seier). I 1941 seiret Tyskland på alle fronter.
Teksten oppe: "Kommunisme fører med seg Krig, arbeidsløshet og hungersnød". Teksten under: "Forening til bekjempelse av kommunisme".
Teksten: "Meld deg inn i den Antikommunistiske Liga".
Teksten oppe til venstre i bildet: "Rødearmist! Du går for å "frigjøre" folk?". Teksten under bildet som svar: "Frigjør deg selv først fra undertrykkerne dine!".
Her jager Europas frihetsarmé jødene bak bolsjevismen ansvarlig for folkemord i Øst-Europa ut av Europa.