.:Vigrid Forsiden:.

Vigrid Internt - Artikler:


Vigrid
- er Nettverksorganisert

Tore W. Tvedt
- Grunnleggeren

Prosjekter
- Sats eller Dø


Julen 2012
- i Telemark


Vigrid Internt - Kommentarer:


Er alternativ media virkelig Alternativ???

Et godt spørsmål

Det har i mange år vært mye snakk om såkalt "alternativ media" og da menes ofte bloggosfæren. Mange skryter på seg merkelappen "Alternativ", men som regel er det heller svært så oppskrytt eller blodfattig. All praksis viser at det eneste den anglozionistiske makteliten med en kjerne av jødiske finansoligarker virkelig frykter er: 1; Nordisk etnisk/religiøs vekkelse, 2; Sannheten om Hitler og den 2. verdenskrig, 3; Sannheten om HoloCa$h-løgnen om de 6 millioner og de alliertes Holocaust på rundt 17 millioner tyskere og 4; En skolert og offensiv ledelse som binder disse sammen til en helhetlig strategi.

Disse 4 punktene er det eneste kjernen i det anglozionistiske Imperiet frykter og her i Norge er Vigrid det eneste som er i nærheten av å oppfylle disse forutsetningene for seier.


Julebilde 21. desember 2012

Kaffe og eplepai ute på gården i Telemark Julaften 2012

Julen er en lysfeiring av at Solhjulet den 21. desember starter en ny omdreining og bringer oss igjen lys og varme. Solsnuet var grunnforutsetningen for liv så langt mot nord som våre forfedre bosatte seg og utviklet vår religion og kultur. En religon og kultur vi i Vigrid er de eneste i Norge som viderefører.

Bildet over er sammen med bålkjelen ute på gården. Middagen er fortært innendørs og så er det ut i snøen og kulden med kaffe og pai og bålkjele og ønske det nye Solåret velkomment. Som det kanskje kan synes på bildet er jeg friskere og i bedre form enn på mange år takket være skogsluft og livet på landet:) Håper flere vil besøke meg her og gjerne hjelpe til med lettere skogsarbeide, hagejobbing og noe restaurering av husene:)


Vigrid er vårt Nordiske Folks eneste og siste mulighet

Ta kontakt og bli med i vårt nordiske samfunnsfellesskap

Vigrid er det eneste alternativet for å sikre vårt folks eksistens basert på en bred ideologisk og praktisk plattform hvor hver eneste enkelt del og helheten kun har et formål: "Vi må sikre eksistensen til vårt folk og en fremtid for våre Nordiske barn!". Kjent som "De 14 ord".


Bilder fra min vitnedag i Oslo Tinghus den 5. juni 2012

På det sammensatte bildet over viser de to øverste intervjuet jeg ga for NRK Dagsrevyen/Østafjells før jeg gikk inn i bygget til Oslo Tinghus. De ba om og fikk et eksklusivt intervju før jeg skulle vitne. Så vidt jeg kan se er ikke intervjuet vist av NRK eller lagt ut på nett. Det synes jeg de bør gjøre og da mest mulig uklippet siden media påstår at det hersker ytringsfrihet og ytringstilgang her i landet. Haha:)

De tre andre intervjubildene viser meg med en av avisene og et kobbel av journalister. Bildene er tatt av en av de to vakre unge damene som fulgte meg til Tinghuset. Takker så mye for støtte og bilder:)


Tid for storsatsing i Vigrid

Nordiske religiøse livsløpseremonier

Sentralt i bygging av ethvert etnisk/religiøst/kulturelt fellesskap er de religiøse livsløpseremoniene. Vi er i full gang igjen og har allerede initiert to nye Goder som selv kan holde seremonier videre. Bli med i felleskapet vårt slik at det også er en plass på kloden for oss av nordisk ætt som vil bevare vår etniske kulturarv. Ingen andre gjør det.

Organisasjon og prosjekter som WebTV

Skal vi i det hele tatt kunne hevde oss må vi gi dem vi vil henvende oss til et alternativ som er i stand til å konkurrere ut jødetv. På det politiske og historiske området skulle det faktisk være en lett sak. Innen nyheter og kommentarer også. Så la oss gjøre det sammen. Ta kontakt og la oss sette igang. Det zionistiske Imperiet må knuse all motstand innen fem år eller det vil gå i oppløsning innenifra. Vår tid er NÅ!


Hei kjære besøkende:)

Oppgavehjelp for Elever og Studenter

Vi har nettopp startet på et nytt og begivenhetsrikt studie- og skoleår og jeg ønsker dere alle Lykke til med innsatsen og resultatene. Det norske undervisningssystemet er det mest ensrettete og hjernevaskende indoktrineringssystemet i verden og da tar jeg med Nord-Korea også. Fallet av kommunistblokken viste at det var større mangfold i de tidligere kommuniststatene enn i Vesten og da spesielt i Norge som internasjonalt kalles "Den siste Staliniststaten". På dette området er det å fornærme Stalin.

I hele Norge er det kun jeg som har våget å hevde min rett til å fremme meninger om sentrale forhold som går imot den Politisk Korrekte løgnpropagandaen dere utsettes for. Og jeg har hatt en enorm suksess. Så stor at det ikke finnes en eneste offentlig eller annen etat som noengang har turt å møte meg til debatt. Tvertimot har de avlyst min deltagelse de gangene noen har invitert meg. Trollet er livredd for å bli belyst slik at det sprekker i det sannhetens lys jeg bestråler dem med.

Som en service for dere har jeg i mange år drevet en oppgavehjelp hvor dere sender inn spørsmål som jeg så besvarer slik at dere kan legge frem alternative synspunkter til drøfting i oppgavene deres. I tillegg står selvsagt alt stoffet på denne nettsiden til deres fulle disposisjon. Jeg garanerer dere at kvaliteten på stoffet er på et vesentlig høyere nivå enn PK-stoffet skoler, høyskoler og universiteter fórer dere med.

Viktige områder er 2. verdenskrig inklusive HoloCa$h og Holocaust og krigsskyld, Frimureri, Ensretting og undertrykkelse av ytringfrihet i Norge, Total assymetrisk krigføring - hva og hvorfor og mange andre saker. Sjekk ut nettsiden og spør om det dere lurer på. Jeg svarer normalt i løpet av 3 dager.