.:Vigrid Forsiden:.

Illuminatistatuer i Oslo
Den jødiske okkupasjonsmakten håner det norske folk

Uncle Sam i Oslo: Statuer, illusjoner og fakta

Artikkelen over er skrevet av Hans Gaarder og ligger på Nyhetsspeilet. Den er skrevet i 2009 og er vel verdt å lese. Særlig fordi den omhandler vårt eget land og våre egne forhold. Illuminati og jødenes verdensherskere er ikke bare noe som befinner seg langt unna. De styrer hverdagen vår i stort og smått også her på berget. De elsker å hylle seg selv og krever at vi gjør det også.

Hiroshima i Oslo

Den samme Hans Gaarder har i dag, på 65-årsdagen for en av de verste forbrytelser i Humanoidenes historie, lagt ut en artikkel som setter hendelsen i perspektiv og trekker trådene frem til dagens Oslo.

Maktelitens forræderi mot det norske folk

Det er ikke bare statuene av Roosevelt og Marshall som forsøpler Oslo's gatebilde. Vi har ogå sentralt plassert en statue av Rotschildjøden C. J. Hambro som styrte Norge innunder jødenes morderiske angrepskrig mot Europa som resulterte i åpen etablering av den nye jødiske verdensorden. Også kalt JWO eller NWO.

Jødelakeien Churchill's største øyeblikk

Vi har nå tatt med 4 statuer i Oslo som er strategisk plassert både i forhold til oslofolk, men enda mere overfor turister som skal vite at her er de i en av den jødiske verdensmaktens sikreste og mest trofaste bastioner som hyller sine ødeleggere og mordere og aktivt jobber for egen selvutslettelse på den nye jødiske verdensordens alter.

A. I. Bru om tyske arbeidsleire (1979) I

Jeg betrakter også statuen av stolene på Akershuskaien som en påminnelse om at vi ikke bare skal hylle jødene og deres ondskapsfulle morderlakeier, men også jødenes egen spesielle lidelse. Vi har linket opp en artikkel jeg har skrevet utifra A. I. Bru sitt hefte som ble utgitt i 1979. Utgangspunktet er at jødene lyver, svindler og bedrar en hel verden med sin HoloCa$h-legende. Bru har helt klart fullstendig rett; noe som bevises av alle de landene som har forbudt ved lov å betvile den offisielle HoloCa$h-versjonen. Bedre bevis finnes ikke.

Det er sikkert flere slike jødedyrkerstatuer rundt i byen og landet, men jeg kommer ikke på dem i farten. Ha en god dag og tenn et lys til minne om jødenes atombombeofre i Hiroshima i kveld. Ja for du visste vel at de sentrale personene Gaarder nevner i artiklene sine; Bernhard Baruch og Robert Oppenheimer var jøder? Vel, det var de. Baruch hadde eget privat kontor i Det Hvite Hus mens Roosevelt regjerte og ble kalt Amerikas ukronte keiser. Han var også sentral i styringen av Churchill.