.:Hovedsiden:.

I motsetning til jødenes løgner som kalles HoloCa$h bringer vi deg her historien om et sant Holocaust. Holocaust skal bety "brennoffer" og nedslaktingen av sivile tyskere i Dresden den 13. og 14. februar 1945 er så langt verdens største brennoffer eller Holocaust.


Over ser vi til høyre likene som samles inn og bringes med hest og kjerre til likhaugene for brenning i det fri. Bildet til venstre viser de jødealliertes grusomhet og ekstreme hatefullhet ved at de lot jagerfly streife over de utbombete byene, også Dresden, hvor de skjøt på alt som rørte seg i gatene.

I forhold til den tyske sivilbefolkningen som ble utsatt for de jøldealliertes hat og ondskap i et monn verden aldri har sett maken til var arbeidsleirene som jødene ble internert i som krigende part rene ferieleire.


Til venstre ser vi Dresden før og til høyre ser vi byen etter at hatets apostler i de jødealliertes skikkelse hadde gjort Holocaust-jobben sin.

Jødene og deres allierte burde snarest holde kjeften på seg og tilbakebetale alt de har presset og svindlet seg til av penger og selv betale skadeserstatning til ofrene for krigsforbrytelsene deres.


Gatene i Dresden ligger overstrødd med lik som hjelpemannskapene prøver å identifisere. De jødealliertes hat var så enormt at de la inn et nytt bombeangrep et par døgn etter at ildstormen hadde rast for å drepe flest mulig av redningsmannskapene. Slik var de alliertes krigføring og dette var langtifra noe enestående eksempel. Til høyre er en haug med myrdete tyskere klar til å brennes.

Hvor mange piker som het Anne tror du ligger i Dresdens gater eller blir brent på Dresdens likhauger i verdens største sanne Holocaust? Jeg vet det ikke, men jeg vet at ingen av dem får skrevet bøker eller laget filmer om seg eller får egne museer oppkalt etter seg. Hvorfor det tror du?

Kartet over viser planen for de to britiske nattangrepene klokken 22.15 den 13. februar og 01.30 den 14. Oppholdet mellom angrepene tjente blant annet til hensikt å lokke redningsmannskapene og brannfolkene fram slik at de ble drept i den andre bølgen. Slik førte England krigen.


Til venstre over ser vi de jødeallierte bombeflyene slippe sin dødbringende last over Dresdens sivilbefolkning. Til høyre raser ildorkanen og inne i den dør hundretusener av nordisk ætt. Det var også jødesidens hensikt.

Disse menneskene ble bevisst og planlagt myrdet. Anne Frank døde av sykdom på grunn av at de allierte bombet Tyskland i filler. Altså et uskyldig offer for sin egen jødesides totale utryddelseskrig mot det tyske folk. Tenk litt over det. De to pikene til venstre er glemte - de var bare tyskere av nordisk ætt. Til høyre klamrer en liten gutt seg til pappa og forlater dette livet sammen med han.

Ildstormen feier over Dresden og skaper verdens største likbål noensinne. Planlagt bevisst av jødene og deres anglo-amerikanske lakeier. Målet var jo nettopp å drepe flest mulig sivile tyskere. Ble et industrimål ødelagt samtidig så de på det som en ekstra bonus. Slik førte de jødeallierte krigen mot det europeiske kjerneland. Likhaugen til høyre ble først funnet og gravd ut i april 1946.

Rersultatet av jødenes nådeløse og totale krig mot en sivil og forsvarsløs by i krigens sluttfase hvor alt tyskerne slåss for var å redde flest mulig fra den røde armé's blodige frammarsj. Tyskland står igjen som den totale moralske seierherre etter den 2. verdenskrig.


La oss se litt på mennene bak ondskapens og mordlystens globale historiske ødeleggelsesverk. Til venstre har vi jøden Frederick Lindemann som i bodde i England og var Churchills nærmeste rådgiver i hvordan bombekrigen skulle utføres. Til høyre har vi det som må ha vært denne jødens våte drøm: Kremerte tyske ungdommer.

Jødeallierte bombefly over ildstormen i Dresden til venstre. Til høyre kremerte tyske barn og ungdommer. "Mission Accomplished" som amerikanerne sier når oppdraget deres er utført. De kan være fornøyde. Målet var å drepe flest mulig sivile tyskere og det ble gjort.

Her kan Europas ødelegger, Winston Churchill, beskue mesterverket sitt. Denne alkoholiske depressive jødelakeien klarte å ødelegge både Europa og det britiske Imperiet. Det er laget en statue av han i England hvor han er surret inn i en tvangstrøye siden han selv uttrykte under krigen at han innimellom led av forferdelige depresjoner så han følte seg som i en tvangstrøye. Det var de kvalifikasjonene Churchill hadde som utøvende bøddel over Europas folk og fremtid.

Plansjen viser hvordan man laget en ildorkan utav en vanlig tysk by. Teksten på bildet til venstre: "Sprengbomber og brannbomber slippes fra 11.000 fot(3-4.000 meter). Bildet i midten: "Luften over byen blir ekstremt varm og stiger fort - oppvarmet luft og flammer trekkes oppover" "Kald luft trekkes inn i tomrommet på bakkenivå". Bildet til høyre: "Temperaturer mellom 800 og 3.000 grader Celsius" "Bygninger kollapser i heten" "Flammene stiger med høy hastighet" "Folk suges inn i flammene". Teknikken ble utviklet til perfeksjon av de jødeallierte morderne og krigsforbryterne. Mange av de som overlevde bombene og brannene døde i beskyttelsesrommene sine av mangel på surstoff som ildorkanen sugde ut av rommene. Det var noe av den planlagte effekten av ildorkanene. Kvinner og barn skulle myrdes - og myrdet ble de.


Til venstre ligger en rad lik for identifisering mens vi til høyre har deler av vegger til hus som bomber og ildstorm har ødelagt.

Likhaugen står nå i full fyr. Barn og gamle om hverandre; kvinner og menn. Slik ble de brent de som ble massakrert i Dresden. Har du hørt at det går busslaster med skoleelever til et museum eller minnesmerke i Dresden for å lære om de alliertes totale krigføring mot den tyske sivilbefolkningen? Tviler på det. Sann Historie viser deg bildene og forteller deg om historiens til nå største virkelige Holocaust og håper du vil slutte deg til oss i kampen for sannhet, frihet og fred.

Denne forbrytelsen er aldri noen stilt til rette for.

Ingen erstatning er utbetalt.

Ingen rettsak er avholdt.

Glem det aldri - Tilgi det aldri!