.:Vigrid Forsiden:.

Euro-nasjonalister lurt trill rundt
1. juli 2016

Nigel Farage: Euro-nasjonalistenes store talsmann

Vår forakt for de såkalte Euro-nasjonalistenes manglende konseptuelle forståelse for egen situasjon med bakgrunn i langsiktig historie og geopolitikk er enorm. Brexit-farsen i Storbritannia gir hjernedøde og bakstreverske europeiske nasjonazier anledning til å vurdere sin egen stilling på nytt.

Nigel Farage gjør det klart i intervjuet med Foxnews over hva han står for. Kort fortalt: Farage er en ihuga Anglozionist og dødsfiende av et selvstendig Europa! Hans motstand mot europeisk integrasjon går på at Anglozionistenes okkupasjon av Europa vil bli svekket og at Berlin-Paris kan bli en utfordring for New York og London og deres NAZI-allianse.

Aksen Paris - Berlin - Moskva

Vigrids visjon om Europa forutsetter at de sterke europeiske statene Frankrike og Tyskland bryter Anglozionistenes okkupasjon av dem og utvikler aksen Paris - Berlin - Moskva som en europeisk stormakt mellom Kina i øst og Det Anglozionistiske Imperiet i vest. Dette er den absolutt eneste muligheten for at vi som nordisk/europeisk sivilisasjon vil overleve overhodet.

Brexit, forutsatt at England virkelig går ut av EU, gir Europa en ny mulighet etter at England i 43 år har hindret enhver europeisk selvstendighetsbevegelse. England har vært Europas ulykke og nå får vi en ny sjanse. Den bør Norge nå gripe aktivt tak i gjennom tre konkrete trinn:

1. Oppløse medlemskapet i NAZI-alliansen og øyeblikkelig ta forbehold om artikkel fem.

2. Søke fullt medlemskap i EU som så brukes til å nedlegge Veto mot enhver assymetrisk krigshandling overfor Russland.

3. Arbeide for en Eurasisk føderasjon fra Lisboa til Vladivostok.

Vi inviterer alle sanne nasjonalister til samarbeide om disse grunnleggende ideene.

Bli med i Vigrids Nordiske Sivilisasjonskamp eller bli slaktet som fortjent!

Nettadresse til denne artikkelen - Spre den gjerne videre!:)