.:Vigrid Forsiden:.

Kievjuntaens Nasjo-Nazier massakrerer blodsbrødre i Odessa

Holocaust i Odessa på sivile - 2. mai 2014 - Video.

Holocaust er det innarbeidede begrepet for "Brannofre" slik det ble gjort under den 2. verdenskrig mot den tyske sivilbefolkningen i byene som ble teppebombet av de anglozionistiske folkemorderne. Denne gangen var det de lokale støttespillerne til NAZI-alliansen "NAto-ZIonist-alliansen" som sto bak et nytt lokalt Holocaust i Odessa. Ved hjelp av massiv innsats av Molotov-cocktails satte de en bygning delvis i brann. Inne i bygningen var mange Odessiske patrioter som søkte ly for den jødestyrte Kievjuntaens utsendte Nasjo-Nazi-massemordere. I dag kan de kalles for "Brendeofre".

Gravid(?) kvinne myrdet av Nasjo-Nazier

Kvinnen på bildet ble kvalt av Nasjo-Nazier under massakren i Odessa. Hun ble symbolsk på massemordet som "Mamma Odessa", som byen kalles.

Voldtatt(?) kvinne myrdet av Nasjo-Nazier

Spredd rundt inne i bygningen lå likene av kvinner og menn, unge og gamle, mødre med små barn. Slik er Kiev-juntaens politikk overfor dem som er uenige med dem. Kiev-juntaen er en lakeijunta for Anglozionistene og deres NAZI-allianse og Nasjo-Nazi-morderbandene er gaterampen som gjør alt drittarbeidet for NAZI-alliansen og dens lokale, stort sett, jødiske oligark-marionetter som Poroshenko.

Video med en redningsmanns redegjørelse

Redingsmannen hadde vært med å rydde opp etter massakren i Handelens Hus i Odessa. Han rapporterer at minst 116 drepte var funnet. Kiev-juntaen gjorde alt for å dysse ned og skjule sporene sine og NAZI-alliansens propagandamedia har fulgt godt opp.

Børge Brende er tilfreds med Kiev-juntaen og dens metoder

Norge er er en pådriver i den totale asymmetriske angrepskrigen NAZI-alliansen fører mot "Den Russiske Verden". Jens "Slakteren fra Libya" Stoltenberg fikk honnørjobben i NAZI-alliansen for å bruke norske militære styrker i folkemordkampanjen i Libya. Det fikset han via noen få sms'er og telefonsamtaler uten å bry Stortinget. Nåværende utenriksminister Børge Brende følger godt opp og synes Kievjuntaen er helt i orden å samarbeide med. Sett deg inn i materiellet over så ser du selv hva det sier om Brende og co.

Får NAZI-alliansen viljen sin med storkrig mot Russland vil det bli mange millioner "Brendeofre" i Europa!!!

Bli med i Vigrids Nordiske Frihetskamp eller gå under som fortjent!

Nettadresse til denne artikkelen - Spre den gjerne videre!:)