.:Vigrid Forsiden:.

Ane Hoel: "Alternativ Krim-historie" - Vigrid Applauderer
Som vi skulle skrevet det selv
21. november 2017

Ane gjennomgår Konstantinov's bok om Krim-Våren

Ane Hoel har i en artikkel i magasinet "Ny Tid" tatt for seg president, Vladimir Konstantinov, i Krim's nasjonalsforsamling sin bok om de dramatiske begivenhetene våren 2014 da de jødestyrte nazibataljonene tok makten i Kiev og startet folkemordet på russerne i landet. USA hadde som kjent investert 5 milliarder dollar for regimeskifte i Ukraina og med hjelp av alt som kunne krype og gå innenfor NAZI-Alliansen fikk de det til i februar 2014. Bildet over er av en statue i Simferopol på Krim til minne om "de tause grønne soldatene" (russiske spetznaz) som sikret en fredelig løsrivelse fra Ukraina. De burde fått Nobel's Fredspris for den innsatsen.

Noe tid etter: Børge Brende synes Kievmorderne er likandes folk

Ane gir oss, gjennom utdrag fra Konstantinovs bok, supplert med egne kommentarer, et glimrende bilde av den fredelige og demokratiske prosessen beboerne på Krim satte i gang på tross av Kiev-juntaens forsøk på terror og splittelse. Siden vi har linket opp Ane sin artikkel er det liten hensikt for oss å gjengi den i sin helhet her så vi nøyer oss med et par sentrale utdrag.

Her er Ane sin tekst om Korsun-massakren: "Den 20. februar ble en busskolonne med folk fra Krim som hadde vært i Kiev for å forsvare konstitusjonen, angrepet av bevæpnede opprørere. Alle ble kommandert ut av bussene og mishandlet på det groveste. De som prøvde å flykte, ble angrepet med hunder. 7 mennesker døde og over 20 er fremdeles savnet. Dette fortalte folket på Krim hva de hadde i vente."

Artikkel med videoer om Korsun-massakren

Vår kommentar: Den viktigste enkelthendelsen for Krim's befolkning var de jødestyrte nazibataljonenes angrep på busser som fraktet pro-Janukovich-tilhengere tilbake til Krim etter å ha demonstrert mot nazipøbelen i Kiev den 20. februar 2014. Busskolonnen var under politieskorte, men det hjalp dem lite, da naziterroristene slo til ved byen Korsun. Da massakren var over lå det 7 døde igjen som ble funnet. Mange flyktet utover jordene og skogholtene med naziterroristene i hælene. Nazistene hadde skytevåpen og hunder og i tillegg til de 7 kjente døde ble 20 stykker aldri funnet. Vi kan altså regne med 27 myrdete Krimbeboere. Da dette ble kjent på Krim var saken klar: Kiev-nazistene mente alvor med slagordene om å drepe alle russere i landet.

Ane har et sitat fra boken vi gjengir: «Moskovittene skulle henges. Republikken [Krim] skulle likvideres. Alt dette ble uttalt offentlig. De ville ødelegge oss. Denne situasjonen truet Krim med kaos og krig. På den annen side ga den oss på lovlig vis mulighet til å seile vekk fra den ukrainske kysten og nazi-mytteriet, og komme oss tilbake til Russland.»

Artikkel med videoer om Odessa-massakren

Vår kommentar: Slik var det; og det i full offentlighet. Med Moskovitter menes alle russere. Så befolkningen på Krim visste hva som ventet dem. De reagerte raskt og i løpet av første del av mars var forberedelsene gjort og i midten av mars ble folkeavstemmingene holdt og Krim ble gjenforenet med sitt russiske Moderland. Befolkningen i Novorossia ellers reagerte tregere og fikk smake naziterroren som Kievjuntaen med full vestlig støtte fra NAZI-alliansen slapp løs på den russiske delen av befolkningen. 2. mai 2014 slo de Kiev-styrte nazibandene til i Odessa hvor de brant inne minst 116 personer (ifølge en av redningsmennene).

Og i Donbass herjet nazibataljonene og myrdet og terroriserte og drev til sammen rundt to millioner russer/ukrainere på flukt. Titusener ble drept og mange flere skadet og de materielle ødeleggelsene var enorme. Og den krigen fortsetter med aktiv norsk finansiering og militær hjelp via NAZI-alliansen.

Erna Solberg hylder Jødestyrte Nazimordere i Kiev

Og hva sier så representanter for det norske Nazi-regimet til dette folkemordet på europeisk jord? Her er hva nazisjefen, Erna Solberg, selv sier i november samme året (2014) massakrene fant sted og folkemordet startet og var i full gang: "- Det ukrainske folket har tatt viktige valg når de krever mer demokrati og tettere integrasjon med Europa. Jeg har kommet til Kiev for å støtte den utviklingen det ukrainske folket ønsker for landet, og med et budskap om at Norge skal gi vårt bidrag til en fredelig og trygg vei videre, sier statsminister Erna Solberg." Kjerringa (Erna Solberg) må enten være sprøyte gal, antidemokratisk, hatefull og morderisk russofob eller så dum at det burde være forbudt.

Dette ifølge pressemelding nr 128/2014 fra statsministerens kontor den 18.11.2014. Altså mens den jødestyrte naziterroren går for fullt og Novorussere slaktes. Og alt i den verste antidemokratiske ånd Europa har sett siden Stalin døde. Se linken over.

Bildet illustrerer hva Erna og det norske Naziregimet vil i Novorossia

Vi lar Ane avslutte med det siste avsnittet i artikkelen: "Folket på Krim unngikk et blodbad. De er stolte over valget de gjennomførte. De forstår ikke Vestens reaksjon. Russerne er et historiebevisst folk. Sårene etter den andre verdenskrig angår alle. Å flørte med nazismen er ikke noe for russere flest. Det er dét vestlige politikere ikke vil akseptere når man påfører landet disse vanvittige sanksjonene.

Nå er det noe Ane heller tydeligvis ikke forstår og det er at Det Anglozionistiske Imperiet og dets NAZI-allianse, inklusive Norge og det norske regimet, er Nazister. Eller for å si det i full tekst: Nord-Atlantiske ZIonister. Og de begår nettopp de handlingene de tyske toppfolkene ble dømt til døden og hengt for i 1946: Planlegging, forberedelse og gjennomføring av Angrepskrig.

Bli med i Vigrids Nordiske Sivilisasjonskamp eller bli slaktet som fortjent!

Nettadresse til denne artikkelen - Spre den gjerne videre!:)