.:Vigrid Forsiden:.

FRP har satt Jødedommen og Jødeproblemet på Dagsordenen
12. mai 2017

Jødisk rabbi suger babytiss etter kjønnslemlestelsen

----- Original Message -----
Sent: 11.05.2017, 16:27
From: "Tore W. Tvedt"
To: hans.cosson-eide@nrk.no: anders.kylland@arendal.kommune.no; andreasarff@gmail.com; anne.killingmo@online.no; arnegul@hotmail.com; ashild.bg@gmail.com; chd@frp.no; edward-t@online.no; halvard@bosvik.no; ingebjorg.godskesen@stortinget.no; ingelinng@gmail.com; lene_290@hotmail.com; magnus.risdal@fpu.no; mail@chim.no; msk.risor@gmail.com; mustang-grande@hotmail.com; nilsmja@gmail.com; odd.gunnar.tveit@gmail.com; peter@pox.no; silje.haugli@fpu.no; slettene@fpu.no; sten.arild.hvidsten@gmail.com; terje.stalleland@hoveleirsenter.no;

Subject: Flott vedtak av FRP

Til Aust-Agder fylkesting og fylkesstyre og propagandist Hans Cosson-Eide i NRK.

Vedrørende FRP's vedtak om forbud mot pervers kjønnslemlestelse av smågutter.

NRK har en artikkel den 6. mai i år med overskriften "Frp vil forby omskjæring av gutter" hvor en av deres utsendte til landsmøtet fra Aust-Agder, Ingelin Lossius-Skeie, kommer med en heller bisarr uttalelse: "......Denne saken er det verste som har skjedd siden tiden før Wergeland fjernet jødeparagrafen i grunnloven." Hæ? Har du røyka sokken din, Ingelin, eller kanskje spist litt fleinsopp før du snakker med NRK eller er du en totalt hjernevasket jødesleiker???

Rasjonell sett utifra et norsk perspektiv, slik man jo skulle kunne forlange av norske politikere, kan du jo umulig være. Hjernevasket jødesleiker er det mest sannsynlige siden jødene i Norge fører hjernevaskingskampanjer mot norske barnehager og grunnskoler i form av "veivisere" og en egen Jødeplan for hjernevaskingen av småbarn og grunnskoleelever som vi i Vigrid, som de eneste ansvarlige i Norge, har reagert sterkt på.

Spesielt kan også nevnes den jødiske HoloCa$hindustriens løgnbaserte satsing, sammen med norske jødesleikere, på HoloCa$h-turer til arbeids- og interneringsleirene fra krigens dager med Auschwitz som den mest sentrale. Også det basert på løgn og latrinerykter kun med hensikt å hjernevaske norske elever til jødedyrkere i særklasse. Her er masse stoff om Auschwitz som vi i Vigrid er alene om å kunne presentere.

Du sier videre, Ingelin: "Forslaget vil føre til at Norge mister jødiske innbyggere". Javel, intet kunne da vært mere positivt enn det? Hva i helsike skal vi med folk som har en seksuell perversjon som sentrum i sin strategiske gruppeideologi? Få dem avgårde til deres egen rasistiske nazistat Israel så kan de kjønnslemleste og suge guttetissblod så mye de gidder uten at vi behøver å bry oss.

Vi feirer jo om noen få dager Grunnloven vår fra 17. mai 1814 hvor landets klokeste hoder vedtok at "Jøder har fortsatt ikke adgang til kongeriket". Det er det klokeste og mest fremsynte vedtaket som noensinne er gjort i Norge.

Skulle du, Ingelin, eller andre FRP'ere fra Aust-Agder ha lyst til å diskutere det med meg er dere velkomne til det. Uansett så støtter vi i Vigrid dere fullt ut i kampen mot perversjonen kjønnslemlestelse i form av omskjæring guttebabyer.

Med Nordisk hilsen

Tore W. Tvedt
Vigrid

"Mail slutt".

Bli med i Vigrids Nordiske Sivilisasjonskamp eller bli slaktet som fortjent!

Nettadresse til denne artikkelen - Spre den gjerne videre!:)