.:Vigrid Forsiden:.

Dagbladet: Jødisk Kjønnslemlestelse = Pedofili
18. mai 2017

Vigrid hylder Dagbladet i Kampen mot Religiøs Perversitet

----- Original Message -----
Sent: Thu, 18 May, 2017 at 9:02:52 PM
From: "Tore W. Tvedt"
To: sbr@dagbladet.no; john.arne.markussen@dagbladet.no

Subject : Gratulerer med velplassert parodi

Til propagandist Sofie Bratseth og sjefspropagandist John Arne Markussen i Dagbladet

Vedrørende artikkel i Dagbladet i dag med overskrift "Israels ambassadør reagerer kraftig etter Dagbladet-tegneserie: - Skammelig".

Det skal et visst mot til for å publisere en så treffende og midt i blinken tegning som den Dagbladet har gjort i artikkelen om den jødiske kjønnslemlestelsen av guttebabyer. Sammenligningen med pedofili er tatt på kornet både når det gjelder mentalitet og "religiøs" begrunnelse.

Ser vi denne tegningen sammen med FRP's vedtak om å forby denne type kjønnslemlestelse og LOs vedtak om boikott av Israel ser vi et mønster som vi i Vigrid lenge har kjempet for. Nemlig samling av alle krefter som, basert på et nordisk verdigrunnlag, tar opp kampen mot den internasjonale jødedommen i all dens vederstyggelighet.

Det er en ting dere i Dagbladet skal være oppmerksomme på og det er jødenes kollektive hat mot alle som fornærmer dem. Og det har dere her gjort til gagns. Da fyres det av bredsider til dere har strøket flagget eller vist avbikt på andre måter. Jødenes motto er "Aldri Glemme - Aldri Tilgi". Kobler vi det med et annet godt gammelt ordtak som heter "Når du har trukket sverdet mot Kongen kan du aldri stikke det i sliren igjen" så blir konklusjonen for Dagbladet at dere like godt kan ta kampen mot de jødiske hersketeknikkene på bred front.

Siden HoloCa$h-løgnene er det viktigste skjoldet jødesiden har bør angrepet deres rettes inn mot å avsløre disse løgnene og dermed føre kampen offensivt på jødenes banehalvdel. Her er en fin og fersk om Anne Frank's dagboksvindel som VG nylig har kjørt og som vi har påpekt det absurde i for dem.

I denne sivilisasjonskampen mot pervers basert jødereligion ser vi nå på Dagbladet som en mulig forbundsfelle som vi gjerne står til tjeneste overfor med vår omfattende kunnskap om den internasjonale jødedommen og dens hersketeknikker generelt og HoloCa$h-løgnene spesielt.

Lykke til videre i kampen mot pedofili og jødisk religiøs kjønnsperversitet.

Med Nordisk hilsen

Tore W. Tvedt
Vigrid

"Mail slutt".

Bli med i Vigrids Kampgruppe For Sannhet eller bli Slaktet som Fortjent!

Nettadresse til denne artikkelen - Spre den gjerne videre!:)