.:Vigrid Forsiden:.

Hjernedødt i VG om Anne Frank-håndskrifter
14. mai 2017

Fra pen skjønnskrift til umoden formskrift. Ha-Ha!

----- Original Message -----
Sent: 14.05.2017, 13:46
From: "Tore W. Tvedt"
To: jostein.matre@vg.no, gard.steiro@vg.no, hanne.skartveit@vg.no, ola.stenberg, jane.throndsen@vg.no

Subject: Anne Frank-artikler i VG

Til Fake Nazi News propagandistene Jostein Matre, Gard Steiro, Hanne Skartveit, Ola E. Stenberg og Jane Throndsen i VG.

Vedrørende to artikler om Anne Frank. Den ene fra 31. mars 2015 av Jostein Matre med URL og den andre fra 23. november 2016 uten signatur, men med URL

Man må enten være et kjøpt og betalt propagandaludder for HoloCa$h-industrien eller hjernedød mediezombie når man kan presentere to artikler med kort mellomrom uten å reagere på de to forskjellige håndskriftene som tillegges den i 1942 13 år gamle jødiske Anne Frank.

La oss starte med den siste artikkelen fra 2016 og se på Anne Franks angivelige håndskrift: Her viser VG et bilde av et brev Anne Frank angivelig har skrevet selv for hånd den 28. mars 1942 Håndskriften kalles skjønnskrift og er pen og jevn og passer til en voksen hånd.

Ser vi på VG's artikkel fra 2015 viser denne et bilde av Anne Frank sammen med det kjente ønsket hennes om å være så pen at hun kunne gjøre karriere i Hollywood. Teksten er skrevet for hånd av Anne Frank den 10. oktober 1942. Altså over et halvt år etter det brevet VG har i artikkelen fra 2016. Brevet er skrevet med en umoden og ujevn formskrift som utmerket godt kan være ekte. Jeg har i alle fall ingen grunn til å tro noe annet.

Når vi så sammenligner de to håndskriftseksemplene og aksepterer at det fra oktober 1942 er ekte så er det umulig for meg å forstå at man samtidig kan tro at brevet fra mars 1942 er det. Det er ikke den veien håndskrifter utvikler seg.

Jeg utfordrer derfor VG til å dokumentere at begge er skrevet for hånd av Anne Frank personlig eller dementere at et av dem er det. Begge kan da umulig være det. Kan dere ikke det på en profesjonell måte så må dere for all fremtid slutte å propagandere som hjernedøde nazizombier for den jødiske pengemafiaen under navnet HoloCa$h-industrien.

Med Nordisk hilsen

Tore W. Tvedt
Vigrid

"Mail slutt".

Bli med i Vigrids Nordiske Sivilisasjonskamp eller bli slaktet som fortjent!

Nettadresse til denne artikkelen - Spre den gjerne videre!:)