.:Vigrid Forsiden:.

NAZI-Imperiet taper i Syria -
svarer med Angrep rundt hele Eurasiafronten

14. september 2017

Tilbakeblikk - Donbass-republikkene feirer 1-års-dagen i 2015
RT-reportasje om valget 12. mai 2014

11. mai 2014 viste befolkningen, i de til da frigjorte områdene i Donbass fra det nazistiske terroregimet i Kiev, sin demokratiske holdning og gikk til valg på løsrivelse fra det ulovlige kuppregimet i Ukraina. Valgdeltagelsen var på over 75% med en oppslutning på over 89% for løsrivelse fra det da lovløse Ukraina. NAZI-Imperiet og dets nazivasallstater godkjente aldri resultatet som lovlig og har støttet den jødestyrte Kiev-juntaen og dens nazibataljoner i det fortsatte folkemordet på Novorusserne. Selv etter to og et halvt år med våpenhvile, Minsk2-avtalen, fortsetter Kievjuntaen myrderiene med også tyngre våpen som skulle vært fjernet fra våpenhvilelinjen. Tallene ifølge Russia Today.

Så skulle vi tro at krigen var fastlåst og at fred rolig ville senke seg over Donbass. Men slik er det ikke. Snarere tvertimot. Flere forhold sørger for det:

For det første har aldri NAZI-Imperiet lagt bort sin agenda om globalt enevelde og her står Russland som en klar opponent. Under USA's nye president Trump har NAZI-Imperiet aksellerert sine våpenanskaffelser og innledet et våpenkappløp ingen andre kan henge med på. Trump er svoren Militær-Imperialist og tilhenger av våpenbruk og krig for å nå Anglo-Zionistenes mål.

For det andre ser det ut som om Assad og Putin med allierte vinner kappløpet om oljen og grenseovergangene i Syria. Skjer det har NAZI-Imperiet mistet ansikt i en grad de ikke kan tåle. Altså må vi vente øket spenning og angrep fra Nazistene rundt innringingsfronten mot Russland og Kina.

NAZI-Imperiet følger MacKinder og Spykman sine konsepter

Og akkurat det skjedde. India gikk over grensen til Kina med militære styrker, men det ble funnet en forløpig løsning for ikke å ødelegge BRICS-møtet i Kina for noen uker siden. Samtidig provoserte USA frem en ny konflikt med Nord-Korea og økte de militære styrkene på Kinas (og Russlands østlige) dørstokk betydelig. I Afghanistan øker nå Trump styrkene med flere tusen mann, angivelig for å bekjempe Taliban. Det er det ingen grunn til å tro dem på, derimot sikrer de opiumhandelen og forbereder seg på krigen mot Russland i Sentral-Asia.

En annen fiende Trump har i siktet for militærmakten sin er Russlands partner i Syria, Iran. Direkte med trusler og indirekte med angrep på iranske styrker i Syria og Irans allierte i Yemen. Alt dette skjer nøyaktig slik MacKinder og Spykman forutså og beskrev. Sjekk linken over.

Ingen av disse pluss noen andre konflikter i Eurasias randsone ser ut til å medføre direkte fare for Russland. Derfor stopper heller ikke NAZI-Imperiet her. Nå konsentrerer Anglo-Zionistene seg om frontalangrep mot Russlands vestre grense. Store troppestyrker samles i Baltikum, Polen og i Balkanstatene samtidig med opptrapping i Donbass og Transnistria.

Putin forpurrer Anglo-Zionistenes krigsplan i Donbass for høsten 2017
Stoppet Putin høstens Krigsstart i Donbass?
Moldova/Transnistria på randen av Krig

Bildet over viser NAZI-Alliansens, inklusive Norges, hykleri og falskhet!

Etter at Trump sendte sin nye representant for Ukraina til Kiev, Kurt Volker, i møte med juntalederen Poroshenko sommeren 2017 var det klart at nå ville opptrappingen av konflikten aksellerere. Og det gjorde den. Anglo-Zionistenes plan gikk ut på å foreslå for FN's Generalforsamling, som har sin 72. sesjon i september i år, at fredsbevarende FN-styrker skulle overvåke våpenhvilen i Donbass-republikkene. Disse styrkene skulle da være fra NAZI-Alliansens land og plassert på grensen mellom Donbass-republikkene og Russland. Med andre ord fritt fram for folkemord i ly av disse.

Putin er en mesterlig geopolitisk spiller og lanserte sin kontraplan før Nazistenes hvor styrkene skal plasseres på våpenhvilelinjen mellom Ukraina og Donbass-republikkene og være globalt sammensatt. Alle parter, inklusive Donbass-republikkene skulle være avtalepartnere og med i diskusjonene. Putin klarte å få sin plan behandlet før Nazistenes og forpurret dermed PR-spillet Anglo-Zionistene hadde planlagt og er mestere i. Det hele foregår i disse dager og det skal bli spennende å følge utviklingen. Vi heier på Putin, Russland og Donbass-befolkningen som til sammen representerer det levende og frie demokratiet i Europa.

Bli med i Vigrids Nordiske Sivilisasjonskamp eller bli slaktet som fortjent!

Nettadresse til denne artikkelen - Spre den gjerne videre!:)