.:Vigrid Forsiden:.

Ukronazienes og Banderastenes forbilde: Volhynia-massakren
2. mai 2022 av Tore W. Tvedt

Banderagjengens folkemord på polakker i Volhynia i 1943

Naziregimet i Kiev har sine røtter og de er onde, morderiske og ekstremt nazistiske. Der er derfor det Anglo-Zionistiske Imperiet kan bruke dagens Ukronazier og Banderaster til å utrydde russerne og alt russisk fra dagens Ukraina.

Og det hele har sin forhistorie som dagens naziregime i Kiev vet å utnytte til å piske opp hat og mordlyst; Ukronazienes og Banderastenes folkemord på den sivile og fredelige polske befolkningen i Volhynia, som er en provins i dagens vest-Ukraina.

Vest-Ukraina har skiftet herrer flere ganger og vært under østerriksk/ungarsk, polsk, polsk/litauisk, sovjetisk og i dag ukrainsk herredømme. For å nevne noen. Grusomheter og fordrivelse har det vært en del av, men ifølge boken jeg linker til skal ingen av dem ha vært utført med så stor folkelig deltagelse og grusomhet som den som er kjent som Volhynia-massakren.

Når det nå snakkes i media om en mulig polsk inngripen som fredsbevarende styrke i Volhynia og Galizien så kan mye skje.

Sannsynligheten for at Polen forblir og gjeninnlemmer området i Polen holder jeg som overveldende. Dermed vil vi få en deling av Ukraina som er på høy tid siden dagens Ukraina er en ekstremt kunstig statsdannelse. Til beste for alle som i dag bor innenfor Ukrainas statsgrenser.

Bli med i Vigrids Nordiske Sivilisasjonskamp eller bli slaktet som fortjent!

Nettadresse til denne artikkelen - Spre den gjerne videre!:)