.:Vigrid Forsiden:.

2017 - Donald Trump: "Drain the Swamp!"
14. januar 2017

"Drain the Swamp!" = Antijødisme

Da Trump i sin valgkamp lanserte slagordet "Drain the Swamp!" fenget det som ild i tørt gress og forsamlingene han talte til gjentok det i entusiastiske talekor. De forsto hvem han mente og var 100% enige. De var ikke alene om å forstå det heller. Jødene følger nøye med og vet utmerket godt hvem reptilene som lever i sumpen er. Nemlig overveiende jøder med de jødiske finansoligarkene som de dominerende rovreptilene.

Trumps hovedløfte var "Drain the Swamp!" Men alene klarer han det ikke og ikke gjelder det bare i USA heller. Det gjelder også i Norge hvor Løvebakken-sumpen og Akersgaten-sumpen må dreneres for de jødesleikende rovreptilene som holder til i de to sumpene og feeder på det norske folk og blør det hvitt i sitt antihvite selvhat og sin antidemokratiske ondskap.

1927 - Adolf Hitler: "Juden Raus!"

"Juden Raus!" = Antijødisme

Den internasjonale jødedommen skjelver i knærne ved tanken på at Donald Trump skal få makt nok til å gjennomføre sine valgløfter og da spesielt den om "Drain the Swamp!" Den treffer jødenes kontroll med finans, media og politikk midtskips som en atomtorpedo og vekker minner fra Hitler-Tyskland sitt forsøk på å drenere den europeiske sumpen for den internasjonale parasittkulturen de mente ødela kontinentet.

Vi får håpe Trump lykkes der Hitler mislyktes. Taper Trump er det slutt på håpet om en gjenoppliving av frihet, vekst og demokrati for våre nordisk/europeiske sivilisasjon. Putin og Russland er for svake til å klare det alene.

Gjør det til ditt motto og spre Trump sitt slagord på sosiale medier og i den virkelige verden: "Drain the Swamp!"

Eller du kan bruke Hitler sin variant av samme tema: Juden Raus!" Hehe, men da på eget ansvar:)

Bli med i Vigrids Nordiske Sivilisasjonskamp eller bli slaktet som fortjent!

Nettadresse til denne artikkelen - Spre den gjerne videre!:)