.:Vigrid Forsiden:.

Tore Johan Rasmussen - Nynazist, Identitær, Demokrat eller??? -
8. februar 2023 av Tore W. Tvedt

Det meste er glimrende, men noe skurrer.

Jeg skvatt da jeg så et kjent bilde lyse mot meg på 1.siden av NRK.no i dag. Jeg behøvde ikke se to ganger på det for å kjenne igjen min gamle kollega og medstifter i Vigrid fra 25 år tilbake.

Og han så bra ut og har tydeligvis hatt suksess og fremgang i livet siden den gangen. Og det unner jeg han for han arbeider hardt og målrettet og er et eksempel på Napoleons ord om at "Det er Mannen og ikke mennene som teller".

Det er synd og skam at ikke et parti som Norgesdemokratene har rekruttert han og knyttet han til hovedledelsen.

Det er også med stor glede jeg ser at Tore Johan har fortsatt med den samme Identitære filosofien som Vigrid la til grunn for etableringen og virksomheten i Vigrid og som Vigrid fortsatt er basert på.

Mitt kjennskap til den Identitære bevegelsen kom den tiden jeg bodde i Frankrike og stiftet kjennskap til "De unge Identitære".

Vår jobb i Norge var å tilpasse ideene til nordiske (norske) forhold med utvikling og avholdelse av religiøse livsløps-seremonier basert på Nordiske Eddatekster og tenking. Hvilket var en stor suksess.

Det var synd Tore Johan måtte trekke seg fra Vigrid for mange år siden, men det var riktig og positivt for begge parter.

Til dere som er tiltrukket av de Identitære ideene Tore Johan sitt forlag sprer anbefaler jeg å lese, diskutere og lære og deretter sette dem ut i verden på det samme nordiske grunnlaget Vigrid gjorde det.

Akkurat der er det feller dere kan gå i underveis så ta kontakt med Vigrid om dere vil unngå de verste:)

Bli med i Vigrids Nordiske Sivilisasjonskamp eller bli slaktet som fortjent!

Nettadresse til denne artikkelen - Spre den gjerne videre!:)