.:Vigrid Forsiden:.

Syria - Artikler:

 • USA Rakettangriper i Syria
  - Anglo-Zionistene med begrenset Rakettangrep i Syria
 • Falsk Gass-Flagg i Douma
  - Valery Gerasimov: Sannspådd om gassprovokasjon i Syria
 • Gjenerobring av Idlib
  - IS er knust - Nå er turen kommet til Idlib

 • CIA + Islamske Stat
  - = Sant

  Stor fremgang for Assad
  - Frihetsstyrkene vinner Terreng


  Syria og Irak er nå
  - Ett taktisk Kampområde

  Norge i Krig med Syria
  - Alvorlig brudd på Folkeretten

  Bevegelse på Slagmarken
  - Fremgang for Assad


  Assad-suksess i Aleppo
  - NAZI-alliansen har Trekktvang

  Fremgang for Assad
  - Anglo-Naziene raser

  Syriakrigen mot Klimaks
  - inntil neste klimaks


  Deir Ezzor
  - NAZI-alliansens mål i Syria

  Krise i Aleppo
  - Kampen på Vippepunktet

  Syria: Mission Accomplished!
  - så langt, men mye gjenstår


  Våpenhvile i Syria
  - Tvilsomt at den holder

  Russland vant i Syria
  - ved å blokkere Nazialliansen

  Siste Runde i Latakia
  - men noe gjenstår


  Nazialliansen ved Tyrkia
  - klar til angrep i Syria

  Assad på Offensiven
  - i Aleppo

  Suksess i Latakia
  - Sikring for Hmeymim-basen


  Temperaturen stiger
  - SU-24 skutt ned

  Tyrkia skyter ned
  - russisk jagerfly

  A321 down
  - Bjørnen slår tilbake


  Krigslykken har snudd
  - Den Frie Verden jubler

  Putin's 3. fase
  - innledet i Syria

  Smart trekk av
  - President Putin


  Terrorist og ---
  - "Moderat" Terrorist II

  Terrorist og ---
  - "Moderat" Terrorist I

  Ny vending
  - i Syria


  Syria er i veien for
  - Eretz Israel

  NATO fører
  - Krig mot Syria

  Syria
  - Den frie verdens frontlinje


  Syria - Kommentarer:


  President Assad - Frihetskjemperen

  Syrias hær bekjemper Islamsk Terrorisme

  Det er noe som heter at "Verden vil bedras", men det er vel egentlig bare et ordtak funnet opp av politikere slik at de kan lyve med bedre samvittighet. I denne sammenhengen er det interessant at norsk media hylder Norges innsats som leiesoldater for dopmafiaen i Afghanistan under påskuddet at de bekjemper islamsk terrorisme. Samme media hater Syrias president Assad og propaganderer for at anglozionistene skal gripe inn militært for å styrte han og gi makten til, ja nettopp, de islamske terroristene som finansieres av USA og deres allierte i Midt-Østen. Fremst av disse er Saudi-Arabia.

  Saudi-Israelsk kobling i 9/11

  Saudi-Israelsk kobling i 9/11

  Og det er nå det begynner å bli morsomt. Saudi-Arabia er en langvarig og intim alliert av England og USA og Israel og jobber tett sammen med disse landene om etteretning, terrorstøtte og militær planlegging. Bin Laden er en rik Saudifamilie og Osama og hans menn var Saudiere. Denne koalisjonen av Israel, USA, England og Saudi-Arabia og deres hemmelige tjenester er meget tett knyttet opp imot 9/11, noe artikkelen vi linker til viser. Alt dette er gammelt nytt, men meget lite omtalt i koshergodkjent PK-media i Norge.

  Direkte morsomt er det derfor når det viser seg at verdens fremste bekjemper av islamistisk terror, inklusive Al-Qaida, er den mannen norsk media hater mest; Bashar-al-Assad. Vel, det er mulig de hater Putin mere og noe av årsaken til det er at Putin står opp mot den anglozionistiske dopmafiaen og de zionistiske finansoligarkene og støtter Assad i hans terrorbekjemping.


  Obama's Endgame: Destabilisering og Død

  Bombing eller Diplomati: Syria knust og Assad drept

  Når vi avkler Obama masken hans så er det Døden selv som gliser imot oss. La det derfor ikke være noen som helst form for tvil: Zionistenes mål med Syria vil bli nådd enten ved bombing eller diplomati. Dette er en assymetrisk og total krig og ingen kan for tiden stoppe ZionistImperiet i å nå sine mål. At Putin har tatt et stikk og kommet på banen forandrer ikke de fundamentale styrkeforholdene eller Zionistenes mål eller evne til å tvinge sin vilje gjennom.

  Et av hovedmålene er å sikre at Israel er den eneste militære makten i Midt-Østen som besitter masseødeleggelsesvåpen. Da Hussein i Irak og Ghaddafi i Libya hadde gitt fra seg sine etter påtrykk fra Zionistene ble landene knust og de to lederne myrdet. Samme skjebne ser vi for oss hva Syria og Assad angår. Nøyaktig dette resonnementet er det Obama også følger i artikkelen vi linker til.

  Hvilke lyspunkter er det så ved situasjonen? Så langt vi kan bedømme svært få og det eneste av betydning er at BRICS-landene og noen av de andre store globale spillerne bestemmer seg for å kutte ut dollaren som handelsvaluta raskere og overføre handel med ZionistImperiet og de andre ziolandene og Israel til handel seg i mellom eller andre frie land.

  Et poeng å merke seg er fokuset på giftgass. Hvorfor det? Moral har det null å gjøre med. årsaken er at giftgass er fattigmanns WMD og selv mindre nasjoner kan lage raketter som leverer gassen til ZionistImperiets storbyer. Ved å forby gass har Zinostene maktmonopol med sine atomvåpen. Altså ren hersketeknikk er motivet. Den frie verdens lærepenge: Gi aldri fra deg giftgassarsenalet ditt for da blir du drept og landet knust.


  Krigen mot Syria godt i gang

  Krysser-raketter ødelagt

  I sommer leverte Russland 50 meget avanserte krysser-raketter mot overflateskip for å styrke Syria's invasjonsforsvar fra sjøsiden. Israel gikk raskt til angrep og bombet Syrias rakettlager og ødela alle eller de fleste rakettene. Hvorfor det egentlig? Disse rakettene har kun mening mot en invasjon fra sjøsiden og må sees på som et tiltak for en planlagt invasjon av NATO-styrker.

  At Russland sender inn en stor og slagkraftig flåte til Øst-Middelhavet tyder på at deres etterretning har varslet om en planlagt invasjon av Syria. Syrias nærforsvar er altså allerede tatt ut og Russland sender derfor inn sine krigsskip med flere landgangsfartøyer for å sikre sine vitale interesser i Syrias kystområde. Dette er en planlagt opptakt til full atomkrig av NATO. Bildet over er av en slik avansert russisk rakett, Yakhont P-800, som jødene ødela.

  Obamas Endgame

  De zionistiske kreftene som står bak Obama viser nå Obamas rette ansikt og det er stygt. Så stygt at verden knapt har sett styggere siden de to anglozionistiske massemorderne Roosevelt og Churchill.


  President "Raptor" Obama

  Klar for Krig igjen

  President Barack "Raptor" Obama er klar for nye angrepskriger basert på løgner, falsk flagg-operasjoner og en overlegen militær styrke ingen kan hamle opp med. Artikkelen over forteller om et nytt US-krigsskip utstyrt med de mest avanserte våpen som finnes som er dirigert inn mot Syria klar for rakettangrep på den syriske regjering og dens styrker. Fra tidligere kriger som anglozionistene har ført kan vi regne med en omfattende bombe- og rakettkampanje mot rent sivile mål som boligområder, skoler og sykehus. Hensikten med massemordene av sivile er å knekke befolkningens moral samtidig som flest mulige fiender av anglozionistene drepes.

  FN-ekspert på gass i Syria:

  Terroristene bak Saringassangrepet

  Hele gassegreia i Syria er så fjollete presentert i anglozionistenes media at det er til å le av det hele. Dette har absolutt null med virkelighetens verden å gjøre, men hatpropagandaen og forhåndsavtalte falske flagg-operasjoner som skal brukes som påskudd for å angripe Syria's regjering og folkeflertall. Målet er destabilisering og regimeskifte samt evig borgerkrig og oppdeling av landet. Strategien heter "Splitt og Hersk" og skal lage kaos. Dermed blir jødenes vei mot Eretz-Israel lettere.

  I artikkelen over gjør en av FN-ekspertene rede for at alt tyder på at gassangrepet var utført av terroristene selv. Bildet viser en islamistgruppe kaldblodig henrette fanger fra regjeringshæren. Disse morderne og krigsforbryterne er det anglozionistene vil støtte.

  Russerne viser muskler ved Syria

  Rakettkrysseren Varyag

  Jeg har stor respekt for Putin som geopolitisk spiller på det globale sjakkbrettet, men problemet er at anglozionistene spiller poker og ikke sjakk. Når Russland nå sender store og dyre båter med stor prestisjeverdi er det et fristende bytte for anglozionistenes destroyere som er mere moderne og mindre prestisjetunge. Anglozionistenes destroyere med krysserraketter er nærmest masseproduserte forbruksvarer i en krig mens de russiske krysserne er selve ryggraden i den russiske marine. Dette er en feilvurdering av Putin som kan koste Russland dyrt.

  Det Russland skulle gjort var å lære av Iran og hjulpet Syria med en flåte av små rakettutskytningsbåter som kunne angripe i sverm kun utstyrt med antibåt-raketter av avansert type. Det eneste vi nå kan gjøre er å krysse fingrene og tenne et lys til Odin's ære og håpe han kaster spydet sitt over det anglozionistiske Imperiets flåtestyrker.


  Syria Dødsdømt

  Anglozionistene vil Krig

  I løpet av februar 2011 var det klart at Anglozionistene ville erobre makten i Syria eller destabilisere landet gjennom borgerkrig og bruk av internasjonale islamske terroristbrigader slik at det ville bli et nytt Irak som ikke kunne true Israel. Nå gikk det ikke slik det var planlagt. Det syriske folk sluttet opp om regjeringsstyrkene som sakte, men sikkert, stabiliserte situasjonen. Den 20. august 2012 tegnet derfor president Obama en rød linje som sa at anglozionistene ville gripe militært inn om det ble brukt dødelig gass i krigen. Den trusselen hang så i luften inntil Assad frigjorde småbyen Al-Qusayr fra terroristene i slutten av mai i år (2013). Som forventet beskyldte terroristene Assad for et gassangrep kun en uke etter at Al-Qusayr ble fritt.

  Assad fortsatte å frigjøre områder og regjeringsstyrkene var definitivt på offensiven. Anglozionistene saboterte Russlands fredsinitiativ hvor Assad også ville delta i Geneve og i august fikk vi den andre beskyldningen mot Assad om et gassangrep. Det er dokumentert av Russland at stoff om "angrepet" var offentlig før selve angrepet fant sted. En liten, men betydningsfull, glipp fra terroristenes side.

  Nå spiller dette egentlig ingen rolle. Den Falske Flagg-operasjonen blir uansett brukt for det den ble iverksatt for; Påskudd til bombe- og rakettregn over Syria's regjeringsstyrker og sivile områder som skrekk for Assad og hans frihetskjempere og oppmuntring for de islamske terroristgruppene.


  President Assad

  Frihetens Frontkjemper

  Bildet over er av Syrias president Bashar Al-Assad foran flagget til Syria. Det har lenge vært klart at Det Anglozionistiske Imperiet har hatt Syria i siktekornet, men så lenge det så ut til at terroristene som ble væpnet og finansiert av NATO og Saudi-Arabia ville vinne trengte ikke Anglozionistene å gripe inn. Etter den syriske suksessen ved Al-Qusayr med en offensiv fortsettelse var det klart at en falsk flagg-operasjon fulgt av rakett- og bombeangrep ville følge. Nå er det altså så langt og så lenge den frie verden ikke slår seg sammen mot NATO's mordermafia vil vi alle snart havne i zionistenes nye Gulagsystem.

  Bildet over er av president Assad's vakre kone. Det sier noe om en mann hva slags kone han har og Syrias presidentpar virker harmoniske og positive. Dette i motsetning til jødelakeien Barack Obama som enkelte hevder er sterkt preget av reptilegenskaper. De kjennetegnes av kaldblodighet og lav terskel for å drepe. Dette er nyttige egenskaper for makthaverne i USA, England og Israel og var årsaken til at Norge ga han Nobels Fredspris. De visste hva de fikk og ga krigsherren Obama belønningen på forskudd.

  Obama the Reptilian

  Zionistlakeien slår til igjen

  Så er det tid for en ny masseslakting av frihetskjempere som ikke vil underordne seg anglozionistenes nye verdensorden. Koalisjonen av anglozionister, Israel og middelalderfyrster på den arbiske halvøya slår nå til mot det eneste arabiske landet med en moderne europeisk samfunnsform. De to tidligere var Irak og Libya.

  En sammenligning mellom presidentparene Assad og Obama viser til fulle hvor roen og harmonien sitter og hvor reptilegenskaper og sinne og hat sitter. Mere er det ikke å si om den saken. Bilder sier mere enn tusen ord:)


  Zionistisk Gassehysteri

  Lavrov snakker Fornuft

  Det er en stor tilfredsstillelse for oss i Vigrid å se at våre geopolitiske analyser treffer så 100% som de gjør. Da Assad befridde Al-Qusayr i slutten av mai i år (2013) jublet vi for vendepunktet i frihetskampen i Syria mot de anglozionistiske støttede terroriststyrkene. Vi sa også klart og tydelig at dette kunne ikke Zionistene godta for da ville den lille byen Al-Qusayr bli Imperiets snublestein. Altså måtte de anglozionistiske aggressorene sabotere den avtalte fredskonferansen i Geneve og skape en falsk flagg-operasjon som grunnlag for en zionistisk militær intervensjon i Syria.

  Med det påståtte gassangrepet er denne situasjonen oppstått og Zionistene har fått den begrunnelsen de trenger. Hvorvidt det har skjedd et gassangrep overhodet eller om det er zioterroristene som har utført det er egentlig likegyldig for de zionistiske krigshisserne eier all media i de vestlige land slik at null motforestillinger eller sann informasjon vil kunne vinne frem. Dette er identisk med Vigrids forhåndsanalyse:)

  Den neste delen av forhåndsanalysen vår er at en atomkrig er fullt mulig. Det avhenger kun av Zionistene og om de tror de på lengre sikt kan destabilisere Russland fra innsiden slik at landet faller som en moden frukt. Hvis de ikke tror det er Syriasituasjonen en glimrende anledning for ZionistImperiet til å arrangere en ny falsk flagg eller et "uhell" som påskudd for et atomært førsteslag mot Russland.

  Kina har signalisert at de ikke blander seg og både Russland og Iran har gitt indirekte beskjed om at de ikke vil gripe direkte militært inn i NATO's slakting og folkemord i Syria. Fra den frie verden kommer det derfor ikke et atomært førsteslag mot Zionistene. Heller ikke et konvensjonelt slag som forsvar for de frie land. Er dette riktig fortsetter det lange spillet som for de siste 12 årene ennå en stund.


  Folket vinner i Syria

  Søppelposten sutrer om Syria

  Bildet viser syriske regjeringssoldater som feirer en seier over de utenlandskstøttede terroristene som halshugger, myrder, kannibaliserer og massakrerer sivile. Dette er Jihad i praksis. Mot disse terroristbandene kjemper president Assad på vegne av og med støtte i flertallet av det syriske folk. Hadde terroristene hatt støtte av folket hadde ikke Assad hatt en sjanse. Den internasjonale koalisjonen er hva norsk ziomedia elsker høyest: Anglozionister, Israeljøder og arabiske oljesjeiker. Denne koalisjonen er verdens verste samling av terrorister og krigskåte erobrere og Søppelposten elsker dem.

  Folket i Syria støttes derimot kun av Frihetsnasjonene Kina, Iran og Russland med Russlands Putin som den mest aktive frihetskjemperen.