.:Vigrid Forsiden:.

Stephan Balliet - Nazi - Synagoge-skytter i Halle
11. oktober 2019 - Tore W. Tvedt

Stephan Balliet - Hva ligger bak??? Nazi? - Manifesto?

Bildet over er en skjermdump fra Twitter og viser Stephan Balliet til venstre og i aksjon til høyre.

Stephan Balliet skrev og la ut på nett et Manifesto en uke før han skjøt mot synagogen og noen enkeltpersoner i Halle sentralt i Tyskland.

Det som for meg er mest interessant, ja, faktisk det eneste interessante er hva Stephan skriver i Manifestet sitt. Hvorfor går en ung hvit mann til angrep på jøder og andre ikke-hvite? Hvorfor bruker de ikke sine demokratiske muligheter til protest? Hva er det ved våre europeiske samfunn eller rettere sagt hvite samfunn over hele kloden som gjør at hvite unge menn heller velger å skyte rasefremmede fremfor å engasjere seg politisk?

Vi har etterhvert mange nok eksempler på det og mange etterlatte Manifesto'er slik at det bør være mulig å konstruere et bilde av hele årsaksbakgrunnen. Det er tydeligvis makteliten og deres propaganda-arm, massemedia, livredde for at vi skal gjøre siden de sletter alt de kommer over av Manifesto'er så raskt de bare kan.

Jeg får derfor ikke linket opp Stephan sitt manifest her, men skal linke det siden om jeg finner et på nett. Send meg gjerne en link på Facebook om dere kommer over et.

Bli med i Vigrids Nordiske Sivilisasjonskamp eller bli slaktet som fortjent!

Nettadresse til denne artikkelen - Spre den gjerne videre!:)