.:Vigrid Forsiden:.

Anglo-Zionistene angriper - Russland med ryggen mot veggen
18. desember 2021 av Tore W. Tvedt

Bildet: Jøden Zelensky og Jødelakeien Stoltenberg klare til angrepskrig

Russophobia i landene vest for Russland er ingen nyhet. Siden paven for snart 1.000 år siden sendte sine katolske ridderkrigere for å undertvinge og omvende "hedningene" i Øst-Europa har de vestlige europeiske landene ført en asymmetrisk krig mot Russland, det russiske folk og den russiske sivilisasjon.

I moderne tid toppet det seg da England og Frankrike slo seg sammen med Tyrkia og angrep Russland under Krimkrigen på 1850-tallet hvor Russland gikk på et hardt nederlag.

Det Russophobiske hatet mot alt russisk fikk ny næring etter at de russiske tsarene moderniserte Russland og frigjorde millioner bønder fra slavearbeide på de jødestyrte russiske godsene og jødene hevnet seg ved å myrde tsar Alexander II i 1881.

Gjengjeldelsen kom kjapt og mange jøder flyktet til Frankrike, England og fremfor alt til USA hvor de i årtiene etter tok full kontroll over det amerikanske samfunnet. En kontroll de siden har utvidet til i dag å gjelde både USA og USA's lakeistater i Europa. Norge inklusive.

President Putin har stablet Russland på beina igjen etter de redselsfulle 1990-årene hvor jødene hadde all makt og ødela folket. Det tåler ikke jødemakteen og har siden drevt Russland fra skanse til skanse gjennom sin asymmetriske hybride og totale krigføring.

Nå sier Putin stopp, men jeg er redd det er for lite og for sent. Appeller om fornuft og gjensidighet biter ikke på jøder og Anglo-Zionister. Der nytter det kun med brutal fysisk makt og det burde Putin innsett og startet krigen før han ber om forhandlinger.

Og uansett om Jødesiden vil forhandle er det kun et skalkeskjul for å vinne tid før de slår til med sin militære overmakt. For det vil de.

Da er nok Putin bedre tjent med å slå til først og det i dag.

Bli med i Vigrids Nordiske Sivilisasjonskamp eller bli slaktet som fortjent!

Nettadresse til denne artikkelen - Spre den gjerne videre!:)