.:Vigrid Forsiden:.

Mitt (Tore W. Tvedts) uholdte foredrag i Breivik-saken
Skrevet i juni 2012

Som forberedelse til de avsatte 45 minuttene jeg var tildelt av tid som vitne om mine erfaringer med Vigrid hadde jeg laget et foredrag jeg ville avholde. Foredraget dere ser her ble sendt til forsvaret god tid i forveien. Samtidig ble jeg spurt av forsvaret om jeg ville kringkastes; noe jeg insisterte på å bli. Da jeg satt i vitnerommet i Tinghuset og ventet på tur kommer en av forsvarerne ut og gir beskjed om at jeg ikke skal holde foredraget, men at Lippestad i stedet vil stille meg spørsmål jeg skal besvare.

Slik blir det og i stedet for 45 minutter varte seansen rundt 20 minutter. Vitnemålet mitt ble nektet kringkastet av dommerne og bistandsadvokatene tok en "Vend dem ryggen" ved kollektivt og på forhånd offentliggjøre at de uansett ikke ville stille spørsmål. Aktorat og dommere sluttet seg til demonstrasjonen. Det hele var en farse av en vits og et servilt og underdanig pressekorps fulgte godt opp i etterkant og gjorde seg fortjent til lønnen makteliten betaler dem for propagandajobben sin.

Det positive ved det hele er at de få som fremdeles er i stand til å tenke selvstendig fikk nok en bekreftelse på at Norge er verdens fremste Orwellianske meningsasyl. Skulle noen av dem eller eventuelt noen masterstudenter være interessert i hva jeg hadde tenkt å holde foredrag rundt legger jeg det ut i sin helhet her. Den skriftlige delen er ikke fullstendig, men et hjelpemiddel som grunnlag for den muntlige og frie fremføringen jeg hadde planlagt.


Kjøreplan
- Disponering - 22 poster


Oversikt over Foredraget
- Ufrihet gir væpnet konflikt

Sivilisasjonskrigen
- Huntington gir rammen

Juritzen direkte
- HoloCa$h


DT-redaktør
- Håret reiste seg

Gull @ Gråstein
- Troll og Sol

Ingen rett til å bo
- Terroristen Werp


Konsensus-diktaturet
- Norge = Meningsasyl

Vigrid
- Utvikling

Voldsdommen
- Media lyver


Februar 2001
- Total terror

Vigrid
- Utspill

Kamp mot Blondinevitser
- Hat mot hvite kvinner


VG/PeST
- Samstemt hatkampanje

Væpnet aksjon
- Politiet vil drepe

Kiss my Ass
- Politiet forfalsker


Volden på Fosen
- Politi + Media lyver

Ungdom tror mere
- på Vigrid enn HoloCa$h

VG knuser oppgavehjelpen
- Underlag for skolene


Advarselen
- Utestengt fra Dagbladet

Pensjonering
- Freden senker seg

Odd Einar Dørum
- Jøden var overalt


Avslutning
- Norge fører krig mot Russland