.:Vigrid Forsiden:.

Rase - Kommentarer:


Antihvit Rasisme satt i System

Antihvitt Rasehat som Fellesnevner

Det har vært en del kasting av stein og jord i Sør-Afrika de siste månedene. Nelson Mandela har gjennom sin sang om å drepe alle hvite gjort allslags vold og drap på hvite i Sør-Afrika kosher og for det hyldes han av en hel verden med selvhatende hvite reptilpolitikere. I linken over skryter Reptil-Jens sin kulturmarxistiske jødelakeivenn, Mandela, opp i skyene mens han kaster litt jord på Mandela sin kiste. Sinnsbildet på Jens er for flere i den norske frihetsbevegelsen et reptil siden det glatte og kalde uttrykket til Jens faktisk minner om et reptil.

Vil Pudding-Erna Terrorkrig mot Menn?

Pudding-Erna er hverken total idiot eller sprøyte gal. Det bare virker slik når hun åpner kjeften sin og lirer av seg noen reptilfloskler. Vi menn går nå fra vondt til verre. Pudding-Erna vil fra nå av la seg inspirere av Mandelas metoder for å fremme kvinnekamp i Norge. Bildet over illustrerer norske menns fremtid om Pudding-Erna får viljen sin. Mannen som brenner har blitt behandlet med en av Mandelas metoder: Mandelahalsbåndet. Et bildekk tres over hode til den mannen, som nå skal likestilles i kvinnekampens navn, det fylles med bensin og tennes på. Vips, så er norske menn helt klart mere likestilt.

Hvite kvinners Skjebne

Studer denne videoen av en hvit kvinne som er kledd naken, voldtatt og nå steines til døde på en gate i Mandela's Sør-Afrika hvor Mandela selv gikk foran med et godt eksempel med å holde lanke med sin jødiske føringsoffiser mens de antihvite rasistene sang om å drepe alle hvite. Dette er hva Reptil-Jens og pudding-Erna hylder. Det som har foregått i Sør-Afrika under Mandela er et folkemord på de hvite hvor denne unge, hvite kvinnen kun er et eksempel.

Hvis du som leser dette og har sett filmen ikke melder deg til tjeneste hos Vigrid, som er den eneste seriøse bevegelsen i Norge, er du selv en del av problemet. Reptilpolitikerne våre er det intet håp for. De er der de er fordi de er slik de er. Hjernevaskete kosher-godkjente lakeier for en internasjonal klikk av antihvite rasehatere.


Anti-Rasist er et kodeord for Anti-Hvit

Stopp Folkemordet på Hvite

Linken går til orgasme-, bare pupper- og botox-nettsiden til Nettavisen. Innimellom pupper, botox og orgasme får tydeligvis sjefspropagandist, Gunnar Stavrum, gitt utløp for andre kjepphester han rir. Og dem rir han i fullt samsvar og i takt med resten av den koshergodkjente ziomedia. Denne gangen er det kulturmarxistenes hjertebarn: Antihvitt hat som skal spres.

For det skal vi vite at såkalt antirasisme fra folk som selv er hvite er etter min klare oppfatning basert på et antihvitt selvhat som jeg ikke kan se annen grunn for enn seksuelt misbruk av sine egne fedre eller en så total hjernevasking at de utvikler selvhat og hat mot egen rase. Alt de gjør, sier og mener fører frem mot utryddelse av det folket de selv er en genetisk del av. Dette er så stygt at det er umulig for normale folk å forstå eller å forklare nærmere enn det jeg gjorde her.

Jeg skulle ønske at mannen som kaller seg "NegerJeger" på Twitter gror baller nok til å kaste masken og utfordre Stavrum til åpen debatt. NegerJeger hadde knust den patetiske antihvite sjefspropagandisten. For det er slik med de antihvite rasehaterne at de fungerer kun innenfor en ensrettet PK-media. Utenfor denne beskyttelsen sprekker de som troll i sollyset.

Vil du diskutere det med meg finner du meg på Facebook:)


Global Krig mot Hvite

Rasekrig både Mål og Middel

For den som ønsker å se fremtiden til den hvite befolkningen i de nåværende hvite land kan studere utviklingen i det gamle Rhodesia, Haiti, Sør-Afrika og for den sakens skyld i de amerikanske storbyene fra midten av 1960-tallet. I de siste tiårene har vi hatt den samme utviklingen i Europa med opptøyene i Frankrike som kanskje de mest kjente. Malmø er et stikkord i Norden og i Norge har vi en etnisk rensing av store dimensjoner i Oslo hvor norske gutter er invadørenes bikkjer mens norske jenter er invadørenes madrasser.

Hvis du som leser dette er enig i at vi som er av Nordisk ætt trenger land hvor vi kan videreutvikle oss med bakgrunn i vår egen tusenårige og genetisk befestede Nordiske religion, kultur og moral har kun ett eneste alternativ: Vigrid. Alt annet er kontrollert opposisjon i en eller annen form.

Vil du diskutere det med meg finner du meg på Facebook:)

Pudding-Erna avleder

Etnisk Rensing av Nordiske

Gjengvoldtekter, massevoldtekter, enkeltvoldtekter, ransbølge, tyveribølge, tiggerbølge, knivdrapsbølge, bankehviteungdommerbølge pluss mange flere bølger er en programmert del av det pågående globale folkemordet på den hvite rase. Ingen av disse bølgene eller enkelthendelsene kan sees i isolert perspektiv, men må sees på som bevisste krigsoperasjoner for å utrydde den hvite rase. Den norske makteliten, uansett parti, er en integrert del av den internasjonale makteliten som står bak og profiterer på utryddelsen av oss som etniske enheter.

Siden vi fremdeles er mange nok hvite til å feie folkemorderne ut av maktposisjonene deres, om vi klarte å samle oss, er å avlede all tenking og oppmerksomhet vekk fra det globale, integrerte handlingsmønsteret første prioritet for folkemorderne. Deres taktikk er derfor i enhver sammenheng å avlede oppmerksomheten over på enkeltpersoner, enkelthendelser, enkeltmotiver og enkelte elementer som gjør at folk flest "Ikke ser skogen for bare trær." I dette perspektivet må vi se Pudding-Ernas, Reptil-Jens og de andre maktpolitikernes verbale utspill i dagene som kommer.

Vi forlanger derfor full væpning av den etnisk nordiske befolkningen i Norge med utvidet rett til preventivt selvforsvar som en kortsiktig løsning inntil Vigrid får makten og kan løse problemet på en mere langsiktig måte.

Vil du diskutere det med meg finner du meg på Facebook:)


Australnegre får bensin for å vaske barna
Kan de styre seg selv?
Negerkultur med utbredt pedofili

For å kunne bygge eller vedlikeholde et samfunn basert på de nordiske folks kultur og moral må du selv være av nordisk ætt. Det er så selvinnlysende at det burde være unødvendig å si.

Like opplagt er det at det er forskjell på rasene. Er du tvil så se for deg selv. Norge har i årevis pøst utallige milliarder inn i negersamfunn i Afrika og forholdene blir bare verre med en gang den hvite mann trekker seg ut. På Palm Island har Australnegrene prøvd å stelle seg selv i mange år og forfallet er deretter.

Nå skal myndighetene prøve å kjøpe barnevask i bytte med bensin. Fungerer ikke det heller. La dem få sine egne reservater hvor ingen hvit mann får komme og la dem styre seg selv. Uansett hvordan de gjør det. La det gjelde for Afrika også.

Australnegrene eller aborigiene har utviklet sin egen kultur som de nordiske herrene i Australia nå vil til livs. Det er idioti og en forbrytelse. Australnegrene har rett på egen kultur i en flerkulturell verden av forskjellighet.


Den Naturlige Nordiske Mannens Hjerne

Fikk tilsendt dette artige bildet av en mannshjerne med spørsmål om det var slik jeg mente at vi menn av nordisk ætt var konstruert? Tja?? Hva skal jeg nå si til det? Hvis man med hakekorset mener det varmende solsymbolet på universets skapende kraft og den naturgitte trangen til å spre sin rases gener som heteroseksuell mann og beskytte rasens avkom mot inntrenging av andre fremmede raser, så ja, hvorfor ikke? Hakekorset er et livsbejaende og positivt symbol og den heterofile nordiske mann som tar ansvar for sitt eget genetiske folks eksistens kalles av media idag uansett for Nazi. Så, greit nok for meg:)


Raser er Forskjellige Arter

Større forskjeller enn kosher propaganda vil ha det til uansett

Geografiker og vitenskapsmann, Akhil Bakshi som er medlem av det prestisjefulle Royal Geographic Society, hevder nå i en bok at hvite, gule og svarte ikke bare er forskjellige raser innenfor samme art, men separate arter. Dette baserer han på det som kalles "regionalisme" med utgangspunkt i de store og eldgamle kontinentene som har driftet rundt. De negroide folkeslagene utviklet seg da i Gondwanaland og driftet med landmassene videre da de skilte lag. Negroide folkeslag har vi derfor av forskjellige typer og utviklingstrinn der hvor Gondwanaland havnet. Det vil si i randen rundt det indiske hav, Afrika og Australia med australnegrene som de klart mest primitive og underutviklete.


Organisering eller undergang

Solkorset har her en interessant artikkel som bør leses og reflekteres over. Skulle du få lyst til å delta aktivt sammen med oss som driver åpent er du velkommen til det.

Våre raseegenskaper blir vår død

Vi siterer: "Blondt hår og blå øyne er kjent for å appellere til mange, det er et klassisk og vakkert utseende. Assosiasjonene vi har til blondt år kommer fra barndommen. Vi assosierer disse karakteristikkene med godhet, ærlighet og tillit". Og der ligger problemet vårt. I Vigrid er vi ikke naive lenger.


Nordiske gener er verdens beste

Vi som er av nordisk ætt er Guds(Odins) utvalgte folk. Gud er kun et annet navn på vårt folk: Gotere. Det fører selvsagt til hat fra de ikke-utvalgte og selvhat fra hjernevaskete anti-hvite rasister. Dette hatet må bekjempes og vårt Guddommelige (Gotiske) folks fremtid må sikres.

Nordiske folk er vinnere

Nordiske folk er vinnere når det gjelder strategi og langsiktig tenking. Det lærte det barske klimaet som formet rasen oss til. Utvalget gjorde resten.

Rasisme er naturlig og riktig

Som dere kan se av bildet er Lauryn Hill en riktig så vakker negresse. At hun som stjerne har noen nykker er naturlig. Det er også kravet om kun negroide vakter.


Nobelprisvinner: - Negre er dummere enn oss
Nobelprisvinner: - Svarte dummere enn hvite
Amerikansk nobelvinner anklages for rasisme

Professor James Watson var den som fikk et gjennombrudd i genforskning og DNA-forståelse. For det ble han tildelt Nobels vitenskapspris i 1963.

Nå har Watson i en alder av 79 år klart å terge på seg vokterne av det politisk korrekte mentale asylet vår jødestyrte verden er blitt. Han sier det alle vet og som er selve grunnlaget for den hvite manns u-hjelp til negrene: Negre er dummere enn hvite.

Nå rammer straffen og fordømmelsen den frittalende Watson med full tyngde og han støtes vekk av de politisk korrekte zombivokterne av asylets "vitenskapelige" institusjoner.


Frost om nordiske rasetrekk
Stor utgave bildet

Den nordiske kvinnen er uten sammenligning den vakreste og mest fullendte av alle feminine skapninger her på vår jordiske klode. Ikke bare er de vakrere rent subjektivt sett, men også objektivt utifra femininitet i trekkene.

I tillegg er de mere velproposjonerte i kroppstrekkene og på toppen av det hele er de livsledsagere og kamerater mere enn noen andre rasers kvinner. Ikke rart at de er ettertraktet av alle og at de hvite selvhaterne gjør hva de kan for å utrydde dem.

Peter Frost er en kjent venstreorientert journalist som ligger innenfor det som er politisk korrekt og kosher. Her har tydeligvis instinktene dratt han over i den høyreekstreme nazivarianten siden artikkelen er en hyldest til den nordiske kvinne som verdens vakreste. Om du ikke er enig i alt han skriver er ikke det så farlig for den er verdt å lese uansett.


Velstand og IQ

Tatu Vanhanen etterforskes for tankekriminalitet

Finlands statsminister, Matti Vanhanen, er selvsagt en intelligent mann og Finland er takket være en høy gjennomsnittlig intelligens et av verdens rikeste og beste land å bo i.

Siden intelligens er arvelig må vi regne at statsministerens far, Tatu Vanhanen, også er intelligent. Og det er han. Han er professor i stasvitenskap og er i tillegg en frittalende mann. Utsagnet hans er ikke akkurat politisk korrekt og lyder slik: "Europeere har på grunn av sin utvikling en høyere intelligens enn negre og det er årsaken til at negrene er fattige og vi europeere er rike".

Ja, selvsagt er det slik og med det skulle saken vært ferdig. Men da trer tankepolitiet til verk med politianmeldelse og etterforskning for tankekriminalitet. Velkjent begrep i alle hvite land.


Taper på alle fronter
De usynlige fedrene (Negre i USA)
Svarte menn faller utenfor
Svart/Hvite: IQ-forskjeller

At negre aldri har hevdet seg i hvite samfunn er et historisk faktum. Det gjelder ikke bare i U$A, som disse artiklene handler om, men alle land. Uten unntak.

Når politisk korrekte propagandaorganer som Dagbladet skal behandle problemet blir det kun litt skraping på overflaten. Alt skyldes hvit rasisme eller uheldig kulturutvikling som også er påtvunget dem i et hvitt samfunn. Alt det er greit nok, men hovedårsaken er nok mere grunnleggende enn som så. Jo mere automatisert og høyteknologisk et samfunn blir desto mere betyr den faktoren man kaller IQ. Og der ligger en stor forskjell på hvite og svarte.

Den avgjørende forskjellen. Man kan øse velferd fra den hvite befolkningen til den svarte til den hvite selv er utryddet (som dagens politikk) uten at det hjelper. Det eneste som kan fungere er å ta utgangspunkt i fakta: La Afrika bli negrenes eksklusive hjem hvor ingen andre raser har rett til å komme og bry seg. Da vil negrene bygge samfunn som fungerer ut fra deres egne rasebaserte forutsetninger.

Når man som Dagbladet baserer seg på fullstendig feil forutstninger og forestillinger blir gjerne resultatet enten svært originalt eller det sier null om hva virkeligheten egentlig er. I Jew$A generelt er de Hvite utsatt for etnisk rensing gjennom den politikken det jødedominerte regimet i Washington fører.

Svarte derimot får alle slags fordeler fra starten av. Offentlig støtte til boliger, ansettelse foran hvite, fordel ved tildeling av skoleplasser og mye mere. Allikevel klarer de seg ikke. Hvorfor? Svaret er enkelt, men kan ikke fattes eller beskrives av hjernevaskete fjols som har opphevet begrepet Rase.

Ja, for det er der forskjellen ligger og stort sett kun der: IQ er raseavhengig og negrene ligger for langt under til å klare seg i et samfunn bygget opp rundt hvit standard. Løsning: Amerika for Hvite - Negrene tilbake til Afrika som de får ha i fred for all hvit innblanding.