.:Vigrid Forsiden:.

Å spille fotball
Skrevet av en Vigrider den 5. mai 2013

Fotball er et lagspill og det er Frihetskamp og Politikk også.
Spill på lag og ha en sjanse til seier og liv - Spill alene og vær dømt til tap og død.

Det fins to typer fotballspillere: de som spiller på gøy og de som spiller for å vinne. Spiller man for å vinne så forutsetter det at man er på et lag, samarbeider og har en strategi.

Man vinner ikke bare fordi man er god. Det hjelper for eksempel ikke å spille alene i kjelleren, eller, om du er på et lag, så nytter det ikke å spille på din egen måte uten å koordinere spillingen din med de andre på laget ditt.

Dette er en metafor for denne blogge-situasjonen vår der enhver fotballspiller står og spiller med seg selv og kanskje engang aldri har tenkt på hverken det å vinne eller nødvendigheten av lagspill.

Den brutale virkeligheten er at denne bloggingen og synsingen vår har absolutt null effekt. Med mindre vi spiller på samme lag og spiller for å vinne. Å tro at man får "poeng" for gode artikler og at makthaverne blir redde fordi man skriver om A, B eller C, er bare drømmeri; det vi får poeng for er effektivt samarbeid, en samlet front og målscoring på den offentlige fotballbanen. Dette betyr at vi jobber sammen og ikke sitter hver for oss, som er idioti og meningsløst, om man har lyst til å oppnå noe med ens engasjement. Vi må tenke resultat og metode.

Det er to erklærte samfunnsfiender, altså jødefiender, som står i veien for slikt målrettet lagspill. Det ene er nazisme og det andre er fascisme.

Nazisme: bekrefte Hitler og benekte HoloCa$h og støtte Tore W. Tvedt og Vigrid som er den/det eneste som kan by makthaverne på juling i Norge i dag. Å fornekte dette faktum er å være uærlig mot seg selv og lure seg selv.

Fascisme: ofre litt ego-isme for felles sak. Gruppen og målet er viktigere enn individet.

Jeg håper 1 eller flere av dere der ute klarer å komme over disse to hindrene. Da kan jeg få en fast samarbeidspartner her på kammeret og det hadde betydd utrolig mye. Grunnen til at jeg ikke har en slik samarbeidspartner, må være folks motstand mot Nazi og Fasci - hvilket tyder på at makthavernes hjernevask- og frykt-kampanjer har vært vellykkede t.o.m. langt inn på "ekstremist"(fritenker)-området.

Bevis at jeg tar feil, og bli med og gass fotball. Å holde i live enmannsblogger ingen vet om og lese artikler og se videoer i uendelighet er absolutt totalt bortkastet og jeg anbefaler heller folk å satse på godt betalte jobber, kroppstrening og meditasjon og en sunn økologisk diett i selveid hus på landet med en lykkelig familie, en hund/katt og egne bærbusker. Ikke sløs bort tiden på historie og politikk når du istedet kan lage et komfortabelt liv for deg selv og din familie. Ikke gjør det - med mindre du har tenkt å satse 100% og vinne - hvilket vil si du må spille på lag og bli Nazist og Fascist.

En Vigrider.

Min (Tore W. Tvedt) sin kommentar:

Jeg er fullstendig enig med En Vigrider i det han tar opp her og ser det som viktigere enn noe annet. Kun gjennom koordinert lagspill med veldefinerte mål og strategier kan vi ha håp om å vinne og stoppe utrenskingen av og folkemordet på oss.

Bli med i Vigrids Nordiske Sivilisasjonskamp eller bli slaktet som fortjent!

Nettadresse til denne artikkelen - Spre den gjerne videre!:)