.:Vigrid Forsiden:.

OSSE-delegater kalt Nynazister -
24. februar 2023

- og det med rette!

============ Original Message ============
Sent: Friday, February 24, 2023 at 7:42 PM
From: "Tore Wilhelm Tvedt"
To: anders.fosse@nettavisen.no, mathias.revheim-rafaelsen@nrk.no, pressemelding@tv2.no, ine-marie.eriksen-soreide@stortinget.no, Asmund.Aukrust@stortinget.no, Guri.Melby@stortinget.no, Marit.Arnstad@stortinget.no, lan.marie.nguyen.berg@stortinget.no, Olaug.Bollestad@stortinget.no, harek.elvenes@stortinget.no, bengt.fasteraune@stortinget.no, ingrid.fiskaa@stortinget.no, nils-ole.foshaug@stortinget.no, Masud.Gharahkhani@stortinget.no, eva-kristin.hansen@stortinget.no, sylvi.listhaug@stortinget.no, audun.lysbakken@stortinget.no, bjornar.moxnes@stortinget.no, ingjerd.schou@stortinget.no, erna.solberg@stortinget.no, christian.tybring-gjedde@stortinget.no, dag-inge.ulstein@stortinget.no, rigmor.aasrud@stortinget.no, siv.mossleth@stortinget.no, bard.hoksrud@stortinget.no, jan-tore.sanner@stortinget.no, aleksander.stokkebo@stortinget.no

Subject: OSSE-møte den 24. februar 2023

Til delegater til OSSE-møtet samt stortingsmedlemmer i den utvidede utenriks- og forsvarskomité med kopi til noen journalister som har omtalt møtet.

Ifølge NRK.no og Nettavisen.no av idag var Bård Hoksrud tydeligvis forbauset over å bli omtalt som Nynazist av en russisk delegat til møtet da han med flere valgte å forlate salen da russeren skulle tale.

Det burde overhodet ikke ha forbauset Bård Hoksrud eller de andre norske delegatene å bli omtalt som Nynazister siden de, og hele det norske politiske miljøet, gir sin positive støtte til et rendyrket naziregime basert på angrepskrig mot etniske minoriteter, som den russiske, i Ukraina.

Jeg vil personlig gå mye lenger enn bare å konstatere at norske politikere som støtter folkemordregimet i Ukraina fremstår som "Nynazister".

Uttrykk som "fordømte nazijævler som støtter folkemord og angrepskrig basert på rasistisk russofobisk hat" passer mye bedre. Og det kan gjelde samtlige som støtter naziregimet i Kiev

Alternativt er at Bård Hoksrud og hele det norske politikermiljøet er hjernevasket inntil de tror på sine egne løgner og fremstår som totalt sinnsforrvirrede uten evne til kritisk debatt. Det var vel kanskje derfor de forlot møtet for ikke å risikere å høre et sannhetens ord som kunne skape tvil om eget løgnbasert narrativ.

Jeg utfordrer derfor Bård Hoksrud og de andre politikerne av samme type til å diskutere temaet i en saklig og historisk korrekt sammenheng slik at de kan komme ut av sine hjernevaskede, løgnbaserte illusjoner og vrangforestillinger.

Med Nordisk hilsen

Tore W. Tvedt
Vigrid

"Mail slutt".

Bli med i Vigrids Nordiske Sivilisasjonskamp eller bli slaktet som fortjent!

Nettadresse til denne artikkelen - Spre den gjerne videre!:)