.:Vigrid Forsiden:.

Stå på Shaun Matheson - Velkommen til Vigrid
4. februar 2021

Shaun Matheson og parasittiske Talmud-jøder's bedritne ondskap

============ Original Message ============
Sent: Wednesday, February 03, 2021 at 6:36 PM
From: "Tore Wilhelm Tvedt"
To: shaun.henrik.matheson@nrk.no, shaun.matheson@nrk.no, thor.gjermund.eriksen@nrk.no, 03030@nrk.no, info@nrk.no, andreas.blaauw-hval@nrk.no, andreas.framnes@nrk.no, camilla.sand@nrk.no, christine.viland@nrk.no, heidi.gjestad@nrk.no, helene.amlie@nrk.no, jon.annar.fordal@nrk.no, linda.reistad@nrk.no, lotten.christiansen@nrk.no, nan.kristin.myhre@nrk.no, nathalie.sprus@nrk.no, tonje.bergmo@nrk.no

Subject: Velplasserte uttalelser om Israel

Hei Shaun

Det er med stor glede jeg leser om dine uttalelser om det parasittiske og bedritne folkeslaget som kaller seg jøder og deres shit-hole-country Israel. Ja, du har rett i at Israel er rævva og det så til de grader som en rasebasert nazistisk apartheidstat og folkemorderstat kan bli.

Jødene som bor der er ondaskapsfulle folkemordere infisert av det jødiske Talmudviruset som gjør dem uendelig mye giftigere og dødsfarlige enn noe Covid-virus kan bli.

At du gir uttrykk for håp om at Covid-vaksinen ikke virker på de jødiske parasittene som bebor Israel er noe barnslig siden det ikke løser jødeproblemet en gang og for alle. En dag må det skje og vi får håpe den dagen kommer snart før jødene drar oss alle med ned i undergangen.

Neste gang du dykker ned i jødenes ondskap med naturlig harme så minner jeg deg om hva Bibelen sier om dette forbannede folkeslaget som ikke engang har rett til å tituleres som Mennesker: I Matteus 12:34 omtales jødene som ormeyngel og Johannes 8:44 omtaler jødene slik: "Dere har djevelen til far, og dere vil gjøre det deres far ønsker. Han har vært en morder fra begynnelsen og står ikke i sannheten; det finnes ikke sannhet i ham. Når han lyver, taler han ut fra sitt eget, for han er en løgner og løgnens far."

Den Norske Kirkefader, Martin Luther, har dette å si om hvorledes vi må behandle jødene: "Hva skal vi kristne gjøre med dette fordømte og forkastede folk? Jo, ta deres bøker! Forby rabbinerne å undervise under trussel om dødsstraff! Brenn synagogene og riv husene deres og la alt ødelegges! Ærede fyrster og adelsmenn, dere som har jøder i deres land. Om dette ikke passer dere, så finn på noe bedre, bare dere og vi alle blir befridd for denne ufordragelige, djevelske last, jødene!"

Luther bl beæret med å få sitt navn i Norges Grunnlov av 1814 som den eneste så det han maner oss til er ramme alvor og enhver norsk kristen plikter å følge oppfordringene hans.

Personlig ser jeg på nevnte uttalelser som for moderate og forstår veldig godt at du kom med utbruddet ditt. La ikke litt motgang stoppe deg i å tale rettferdighetens og humanitetens gode sak: Jødedommen og jødenes ondskap basert på Talmuds parasittiske lære må utryddes!

La oss aldri glemme den grenseløse ondskapen og de uhyrlige ødeleggelsene jødene har gjort mot andre folk og la oss heller aldri tilgi det!

Jeg ser gjerne at vi samarbeider videre mot det som felles mål, Shaun.

Med Nordisk hilsen

Tore W. Tvedt
Vigrid

"Mail slutt".

Bli med i Vigrids Nordiske Sivilisasjonskamp eller bli slaktet som fortjent!

Nettadresse til denne artikkelen - Spre den gjerne videre!:)