.:Vigrid Forsiden:.

Høyre - Krigskåte Nazister -
28. februar 2023

- støtter Folkemord i Novorossia

============ Original Message ============
Sent: Tuesday, February 28, 2023 at 9:52 AM
From: "Tore Wilhelm Tvedt"
To: Høyres stortingsrepresentanter

Subject: Sanner, Stokkebø og OSSE

Ifølge NRK.no av 24. februar i år var Høyres stortingsrepresentanter Jan-Tore Sanner og Aleksander Stokkebø sammen med Hoksrud i FRP tydeligvis forbauset over å bli omtalt som Nynazister av en russisk delegat til møtet i OSSE da de valgte å forlate salen idet en russisk delegat skulle tale.

Det burde overhodet ikke ha forbauset hverken Sanner eller Stokkebø å bli omtalt som Nynazister siden Høyre på sin offisielle nettside gir sin fulle og positive støtte til et rendyrket nazistisk terrorregime som i fanatisk antirussisk rasehat fører angrepskrig mot den etniske russiske minoriteten i Ukraina.

Jeg vil personlig gå mye lenger enn bare å konstatere at Jan-Tore Sanner, Aleksander Stokkebø og samtlige politikere i Høyre, anført av Erna Solberg, fremstår som "fanatiske, krigshissende Nynazister".  

Uttrykk som "fordømte nazijævler som støtter folkemord og angrepskrig basert på rasistisk russofobisk hat" passer mye bedre. Og det kan gjelde samtlige som støtter naziregimet i Kiev.

Det virker som Erna Solberg, Jan-Tore Sanner, Aleksander Stokkebø og hele Høyre er hjernevasket inntil de tror på sine egne løgner og fremstår som totalt sinnsforvirrede uten evne til kritisk tenking.

Høyres stortingsrepresentanter burde skamme seg dypt over å gi sin støtte til et nazistisk, antidemokratisk og frihetsfiendtlighet morderregime som det nåværende i Kiev.

Men evne til selvstendig tenking og moralsk kompass er tydeligvis mangelvare der i gården.

Men den utfordringen er dere vel for feige til å ta.

Med Nordisk hilsen

Tore W. Tvedt
Vigrid

"Mail slutt".

Bli med i Vigrids Nordiske Sivilisasjonskamp eller bli slaktet som fortjent!

Nettadresse til denne artikkelen - Spre den gjerne videre!:)