.:Vigrid Forsiden:.

Human-Etisk Forbund må denazifiseres!!! -
10. juni 2023

- Human-Etisk Forbund støtter jødestyrt naziregime

============ Original Message ============
Sent: Saturday, June 10, 2023 at 8:43 PM
From: "Tore Wilhelm Tvedt"
To: Til Human-Etisk Forbund

Subject: Denazifisering i HEF

Til tillitsvalgte og ansatte i Human-Etisk Forbund (HEF)

Vedrørende HEF's totale og ubetingede støtte til et jødestyrt nazistisk regimes folkemord på sin russiske minoritetsbefolkning i Ukraina slik det kommer til uttrykk i HEF-leder  (generalsekretær) Trond Enger sin lederartikkel av 3. mars 2022 med overskriften "Angrepet på Ukraina er et angrep på alt vi står for".

Dette er rene ord for pengene og kvalifiserer Trond Enger til tittelen støttespiller for Nazisme, Etnisk Rensing, Folkemord, Antidemokrati, Ensretting, Meningsforfølgelse og i det hele tatt all den ondskap som i dag forbindes med ordet Nazisme.

Tilsvarende gjelder selvsagt for alle ansatte i en slik organisasjon og organisasjonen selv.

Enhver som har fulgt med i begivenhetene i Ukraina de siste årene og deres historiske bakgrunn er kjent med den nazistiske utviklingen i Ukraina og jødenes rolle i den.

Som den jødiske presidenten Volodomir Zelensky og jøden Ihor Kolomoyskyi som groomet han, jødiske Victoria Nuland med sin "Fuck EU"- rolle i 2014-kuppet og dagens jødiske utenriksminister i USA, Anthony Blinken, sin overordnede styring av den politiske delen av angrepskrigen mot Russland og alt russisk med de ukrainske Nazibrigadene som proxykrigere og kanonføde. Listen kan gjøres lengre.

HEF sin støtte til dette nazistiske folkemordet og den anglo-zionistiske angrepskrigen på Russland er ganske enkelt grotesk.

Ta et oppgjør med nazismen i HEF og denazifiser dere eller legg ned naziorganisasjonen deres før dere havner på historiens søppeldynge.

Skulle dere trenge hjelp i denazifiseringsprosessen står jeg med glede til tjeneste.

Med Nordisk hilsen

Tore W. Tvedt
Vigrid

"Mail slutt".

Bli med i Vigrids Nordiske Sivilisasjonskamp eller bli slaktet som fortjent!

Nettadresse til denne artikkelen - Spre den gjerne videre!:)