.:Vigrid Forsiden:.

FRP - Hjernevaskede Idioter eller Nazijævler??? -
27. februar 2023

- Støtter du Nazifolkemordere??? Det gjør FRP!

============ Original Message ============
Sent: 27.02.2023, 18:45
From: "Tore Wilhelm Tvedt"
To: FRP's ledelse, stortingsrepresentanter og ordførere

Subject: Hoksrud, OSSE og FRP

Til ledelse og fremtredende tillitspersoner i FRP

Ifølge NRK.no av 24. februar i år var Bård Hoksrud tydeligvis forbauset over å bli omtalt som Nynazist av en russisk delegat til møtet i OSSE da han med flere valgte å forlate salen da en russisk delegat skulle tale.

Det burde overhodet ikke ha forbauset Bård Hoksrud å bli omtalt som Nynazist siden FRP på toppen av sin offisielle nettside gir sin positive støtte til et rendyrket nazistisk terrorregime som i fanatisk antirussisk rasehat fører angrepskrig mot den etniske russiske minoriteten i Ukraina.

Jeg vil personlig gå mye lenger enn bare å konstatere at Bård Hoksrud og samtlige politikere i FRP fremstår som "Nynazister".

Uttrykk som "fordømte nazijævler som støtter folkemord og angrepskrig basert på rasistisk russofobisk hat" passer mye bedre. Og det kan gjelde samtlige som støtter naziregimet i Kiev.

Det virker som Bård Hoksrud og hele FRP er hjernevasket inntil de tror på sine egne løgner og fremstår som totalt sinnsforvirrede uten evne til kritisk tenking.

Jeg utfordrer derfor Bård Hoksrud og de andre politikerne i FRP å diskutere temaet i en saklig og historisk korrekt sammenheng slik at dere kan komme ut av deres hjernevaskede, løgnbaserte illusjoner og vrangforestillinger.

Men den utfordringen er dere vel for feige til å ta.

Med Nordisk hilsen

Tore W. Tvedt
Vigrid

"Mail slutt".

Bli med i Vigrids Nordiske Sivilisasjonskamp eller bli slaktet som fortjent!

Nettadresse til denne artikkelen - Spre den gjerne videre!:)