.:Vigrid Forsiden:.

Norge fører krig mot Russland
5. januar 2023

Nazipropagandisten Bjørn Arild Gram i NRK.no

============ Original Message ============
Sent: Wednesday, January 04, 2023 at 11:54 PM
From: "Tore Wilhelm Tvedt"
To: Til forsvarsminister Gram og ansatte i Forsvarsdepartementet

Subject: Norge dobler våpendonasjoner til Ukraina

Til forsvarsminister Bjørn Arild Gram samt ansatte i Forsvarsdepartementet med kopi til journalistene Svein Vestrum Olsson og Snorre Tønset i NRK.

I anledning artikkel hos NRK.no den 4. januar 2023 med overskriften "Norge dobler donasjonene av egne våpen til Ukraina".

Du, Bjørn Arild, fremstår som en nazistisk propagandist for folkemord og fremmer av NATO's storkrig i Europa.

Ukraina er en ren slavestat av USA etter det blodige statskuppet i 2014 hvor nazistiske elementer raskt overtok den virkelige makten i Ukraina etter hvert helt åpent ledet av den jødiske TV-klovnen Zelensky.

Naziregimet i Kiev og deres NAZI-regimenter som Azov gikk øyeblikkelig til utryddelseskrig mot det russiske folkeelementet i Øst-Ukraina som der utgjør en majoritet.

Folket forsvarte seg mot de NATO-støttede folkemorderne og klarte å løsrive Krim og deler av Donbass. Ukrainas jødestyrte naziregime fortsatte krigen mot de demokratiske republikkene i Donbass med over 15.000 drepte, stort sett sivile, helt til Russland mistet tålmodigheten i februar i fjor og gikk til en begrenset militær human aksjon for å stoppe folkemordet på det russiske folkeelementet.

Den russiske aksjonen var vel forankret i FN's folkeretts §51 som en humanitær intervensjon.

Hvordan det kan ha seg at en norsk regjering deltar i direkte angrep på en nabostat på samme side som det jødestyrte naziregimet i Ukraina kan bare forstås ved å se på Norge som en uselvstendig slavestat som kun gjør hva USA krever at vi skal. Ref Norges støtte til angrepet på Serbia i 1999 og Libya i 2011.

Du, Bjørn Arild, og dere andre som jobber i Forsvarsdepartementet gjør stor skade på Norge og risikerer å trekke Norge inn i en ny verdenskrig.

Skulle den krigen dere nå støtter og deltar i føre til bombeangrep på Norge er det bare å håpe at bombene er styrte og at Forsvarsdepartementet er det første målet.

Med Nordisk hilsen

Tore W. Tvedt
Vigrid

"Mail slutt".

Bli med i Vigrids Nordiske Sivilisasjonskamp eller bli slaktet som fortjent!

Nettadresse til denne artikkelen - Spre den gjerne videre!:)