.:Vigrid Forsiden:.

Per-Willy Amundsen og Vladimir Putin -
17. mars 2024

- Kjemper for de samme Verdiene

============ Original Message ============
Sent: 17.03.2024, 21:17
From: "Tore Wilhelm Tvedt"
To: Per-Willy Amundsen og FRP's lokalpolitikere

Subject: Støtte til Per-Willy Amundsen og Vladimir Putin

Til Per-Willy Amundsen og FRP's lokalpolitikere

Vedrørende betimelig karakterisering av vårt nye feministiske hyene-samfunn i en raljering du, Per-Willy Amundsen, gjorde på Facebook natt til 8. mars i år. 

Du kunne gått mye lenger, men det var uansett en svært god start som jeg håper både du og FRP's lokalpolitikere vil utdype og bygge videre på i tiden fremover. Jeg skal med glede hjelpe til og bistå dere i kampen for et godt samfunn som gir både kvinner og menn verdige utviklings- og levekår.

Et feministisk hyenesamfunn av dagens vestlige modell vil aldri gjøre det. Verken for kvinner eller menn som begge vil bli tapere i det kommende hyenesamfunnet.

Her er video om hva et feministisk hyenesamfunn ser ut som.

Det er kun en ting du, Per-Willy, sier i Facebook-innlegget ditt jeg er uenig i og det er: "Men feminismen har vunnet". Det er langt ifra riktig. De feministiske hyenene har vunnet en foreløpig posisjon, men den møter økende motstand fra både kvinner og menn.

Den europeiske politikeren som står nærmest oss i synet på og i kampen mot den giftige feministiske ideologien som  har gjennomsyret vestlige samfunn er Russlands president Vladimir Putin.

Putin og Russlands rettferdige frihetskamp mot vestlige lands aggresjon og angrepskrig mot seg er i bunn og grunn den samme kampen vi må føre her til lands.

For at vi skal vinne denne hatefulle krigen mot maskuline menn og feminine kvinner ført av feministhyenene trenger vi ledere med posisjoner i samfunnet som gir dem påvirkningskraft. Slike som du, Per-Willy, og FRP's lokalpolitikere som måtte være enige med deg.

Jeg håper du har ansvar og baller nok til å ta kallet og erklære hyenefeministene åpen politisk krig. Et flertall av Folket vil støtte deg og gi kraft til kampen.

Med Nordisk hilsen

Tore W. Tvedt
Vigrid

"Mail slutt".

Bli med i Vigrids Nordiske Sivilisasjonskamp eller bli slaktet som fortjent!

Nettadresse til denne artikkelen - Spre den gjerne videre!:)