.:Vigrid Forsiden:.

Katyusha - Sangen og Våpenet - Moral og Redskap
3. desember 2016

Katyusha - Sangen - Varvara synger
Katyusha - Sangen - Tekst på russisk og engelsk

Sangen om Katyusha ble svært populær i Russland under den 2. verdenskrig da landet forsvarte seg mot de tyske nazistenes invasjon i 1941 og var en stor moralbygger blandt soldatene i Den Røde Armé.

I dag har en ny Nazistisk angrepsstyrke samlet seg i de samme områdene Hitlers armeer gjorde det i 1941. Og målet er det samme: Knuse Russland som land og det russiske folk som folk.

Igjen er sangen om Katyusha populær og vi i Vigrid stemmer i med vårt russiske broderfolk i kampen mot Nazismen. Denne gangen i form av NAto-ZIonismen. Nazismen i sin moderne form må knuses. En gang for alle.

Katyusha - Våpenet - oppkalt etter Sangen

Russerne utviklet og tok i bruk et moderne mobilt rakett-kaster-system montert på lastebiler under den 2. verdenskrig som var fryktet på slagmarken. Det formelle navnet var på engelsk "multiple rocket launcher", men soldatene døpte den om til "Katyusha" etter sangen om Jekaterina som gir sin trofaste kjærlighet til soldaten hun elsker som slåss for å redde Fedrelandet fra den Nazistiske angriperen.

I dag er det nye Jekaterinaer som synger den samme sangen til sine kjære soldater som forsvarer Fedrelandet mot dagens Nazistiske angrepsarmeer. Det være seg langs Russlands grenser eller i aktiv kamp i Novorossia, Syria eller på andre slagmarker.

Bli med i Vigrids Nordiske Sivilisasjonskamp eller bli slaktet som fortjent!

Nettadresse til denne artikkelen - Spre den gjerne videre!:)