.:Vigrid Forsiden:.

Jøden som Verdensparasitt (Der Jude als Weltparasit)
10. oktober 2019 - Tore W. Tvedt

Utdrag av heftet på engelsk

Den internasjonale jødedommens parasittiske og ødeleggende karakter er igjen kommet til overflaten og stadig flere blir klar over det.

Et av de met ødeleggende svindelforetakene jødene har bygget opp i etterkrigstiden er den jødiske HoloCa$h-mafiaens pengesuging fra vertsnasjonene og bruken av jødeløgnen til å kneble Ytringsfriheten i den vestlige verden.

Et av de best dokumenterte verkene om Jødedommens parasittiske karakter er et hefte utgitt av Den Tyske Vernemakten i 1944. Over har vi linket til et urdrag fra heftet på den engelske dokumentasjonssiden calvin.edu som jeg regner som så nøytral som du kan få det i dag. Artikkelen inneholder link til den tyske originalen.

Heftet er ikke å oppdrive i originalform, men et nytrykk (på tysk) kan kjøpes på nett for rundt 20 Euro. Har du lyst til å kjøpe et eksemplar og gi meg som gave setter jeg pris på det. Den som ikke forstår jødenes og jødedommens parasittiske vesen vil aldri kunne redde oss fra den utryddelsen av oss som dagens maktelite gjennomfører.

Bli med i Vigrids Nordiske Sivilisasjonskamp eller bli slaktet som fortjent!

Nettadresse til denne artikkelen - Spre den gjerne videre!:)