.:Vigrid Forsiden:.

Charlie Hebdo: Skadefryden slår tilbake

Massakren på muslimer i Kairo den 14. august 2013

Bakgrunnen for massakren på rundt 1.000 muslimer i Kairo i 2013 var at Det Muslimske Broderskapet hadde vunnet valget tidligere, men var styrtet av et statskupp av USA's militære lakeier. Det Anglozionistiske Imperiet hater demokrati og folkevilje de selv ikke har spredd med bomber og raketter. Bladet Charlie Hebdo i Paris er et politisk korrekt stridsmiddel i NATOlandenes totale assymetriske krig mot resten av verden. De deltar aktivt i sivilisasjonskrigen på anglozionistenes og deres jødiske oligarksjefer sin side.

På bildet over ser vi rekker av troende muslimer som er meiet ned av våpen levert det egyptiske militæret av NATOland. Charlie Hebdo benyttet anledningen til å håne de døde for deres tro. Det er i nordisk kultur tradisjon at når en person er død skal vedkommende få hvile i fred. For jødesiden er det ikke slik, men tvertimot det omvendte som gjelder. Siden de døde som kjent er ute av stand til å forsvare seg mot løgner trapper jødene og zionistene og deres lakeier gjerne opp hatet etter at motstanderne er døde. Det er hva Charlie Hebdo gjorde overfor terrorofrene i Kairo i august 2013. Se bildet under:

Charlie Hebdo håner de drepte muslimene i Kairo

Teksten på bildet: "Drapene i Egypt; Koranen er noe faanskap, - Den stopper ikke kulene."

Er dette virkelig humor? Empati? Nei, dette er noe av den styggeste hånen man kan utsette religiøse mennesker for som forsvarte demokrati og et rettferdig valgresultat med en fredelig demonstrasjon. Og attpåtil etter at de er drept i hopetall. Charlie Hebdo nærmest tigget om en Blowback og den 7. januar i år (2015) kom den. Jeg er ikke den eneste som husker dette. Tegneren DedKo gjør det også og har laget en glimrende parodi på Hebdo sin fra 2013:

Charlie Hebdo - Er satiren like morsom denne gangen???

Teksten på bildet: "Drapene (i Paris); Charlie Hebdo er noe faanskap, - Den stopper ikke kulene."

Jeg tror de fleste kan være enige med meg at satire som hån over myrdede mennesker er sykt, men i det første tilfellet høster Hebdo bifall for å presse ytringsfriheten. Jeg tviler på at DedKo sin parodi går en seiersgang over verden og høster bifall og priser for å ta en situasjon på kornet eller midtblink om man vil.

Den samme artikkelen de to siste bildene er linket fra har en parallell til min egen sammenligning mellom Breivik sin aksjon og Stoltenbergregjeringen sin delaktighet i folkemordet i Libya:

Frankrike som terrorstat får smake egen medisin

Tegneren avbilder Frankrikes president, Hollande, til venstre som sier: "Dette er usedvanlig barbarisk....." Den syriske presidenten, Assad, legger beroligende hånden sin på Hollande's skulder og minner han om: "Det er ikke det du sier når du sender de samme folkene mot meg."

Problemet er at president Assad har fullstendig rett og det gjelder tilnærmet all islamsk "terrorisme" siden 1980: Den er skapt og trent og finansiert og militært hjulpet av Det Anglozionistiske Imperiet og deres militære NATOarm. Norge inklusive.

Og mens NATOlandene hykler videre i Frankrike forbereder de opptrapping av folkemordet i Novorossia hvor de jødestyrte nasjonalsosialistene herjer mens jødeoligarken og juntasjefen i Ukraina, Porochenko, fores med NATOvåpen for den ventede offensiven i mai/juni mot frihetskjemperne i de to selvstendige nasjonene Lugansk og Donetsk. De gjorde noe så sjeldent som å holde en demokratisk folkeavstemming hvor selvstendighet ble vedtatt. Et skoleeksempel på hvordan den nordiske demokratiske idé skal fungere. Da startet folkemordet på dem. Utført av nasjonalsosialister og andre nasjonalister, finansiert av jødiske oligarker og Anglozionister og støttet og væpnet av NATO. Her er titusener drept, såret og terrorisert og en million jaget på flukt. De samme som står bak det hykler nå svadaen sin om frihet, demokrati og rett i Paris. Dobbeltmoral og hykleri av verste slaget.

Troll i ord - President Obama i FN 2012

I 2012 ble den amerikanske ambassaden i Benghazi i Libya angrepet som svar på at nettopp Charlie Hebdo hadde publisert fornærmende bilder av Islam. Obama holdt da en tale i FN hvor han sa dette: "Fremtiden må ikke tilhøre dem som fornærmer Islam's profet." Vel, det ser ut som noen tok han bokstavelig og ga han rett i det.

Meld deg til sivil og lovlig kamp i Vigrid om du vil nordisk demokrati i et nordisk samfunn.

Nettadresse til denne artikkelen - Spre den gjerne videre!:)