.:Vigrid Forsiden:.

Joseph Hirt - Nok en Jødisk HoloCa$h-svindler
26. juni 2016

HoloCa$h-svindleren viser sin falske tatovering

Innen Det Anglozionistiske Imperiet, som Norge er en okkupert og integrert del av, er HoloCa$h den nye offisielle erstatter for religion. Enhver kritikk blir sett på som kjetteri og enhver dokumentasjon av jødenes HoloCa$h-svindel blir avvist som irrelevant. Løgnerne trekker på skuldrene og ler hele veien til banken over alle milliardene de har svindlet til seg gjennom HoloCa$h-industrien. Joseph Hirt er kun en av mange jødeløgnere som er avslørt.

Falsk identitet og falsk bilde

Bildet over er fra en standard hjernevasking av skole-elever hvor jødeløgneren viser fram et bilde av et tyfus-offer fra Dachau og sier det er av ham selv i Auschwitz. Tatoveringen han viser på det øverste bildet er også falsk og tilhørte en virkelig internert i Auschwitz. Slik har denne jødiske HoloCa$h-svindleren holdt på helt fra noen år etter at den andre verdenskrig sluttet.

Jødedyrkende og jødesleikende medier har spredd historien hans langt utover de skoleklassene han løy for. Og slik er HoloCa$h-industrien bygget opp og vedlikeholdt. Interessert i å kjempe for Sannhet mot HoloCa$h-løgnen? --- Så kontakt oss i Vigrid.

Bli med i Vigrids Nordiske Sivilisasjonskamp eller bli slaktet som fortjent!

Nettadresse til denne artikkelen - Spre den gjerne videre!:)