.:Hovedsiden:.

Dødsleire for tyske flyktninger i Danmark 1945.
Bilder og tekst av Tvedt i 1999

Som et ledd i det planlagte og vel gjennomførte folkemordet på tyskerne under og spesielt etter at krigen var slutt, ble tyskerne samlet i interneringsleire som raskt utviklet seg til rene dødsleire. Overalt i det okkuperte Europa ble tyskerne samlet i dødsleire hvor de totalt forsvarsløse ble utlevert til de allierte morderne.

Bildet over viser utsultete barn fra tysk leir i Danzig som endelig er tatt hånd om av et sykehus i Berlin. Dette skjedde slett ikke bare i Øst- og Vest-Europa eller på Balkan, Neida, det skjedde overalt. Massemord overalt. Også i Skandinavia.

Jeg besøkte en gravplass til en slik dødsleir (se bildet over) hvor en del av det planlagte folkemordet på tyskere fant sted. Den ligger pent til på en høyde i Aalborg i Danmark og er velstelt og godt tatt vare på.

Her er 1017 sivile tyskere og 250 tyske soldater lagt til sin siste hvile (se bildet over). I følge min guide ble de myrdet i form av at de fikk bedervet mat og forpestet vann. Leiren ble nektet tilkobling til det kommunale vannverket. De var jo bare tyske Goyims som hadde utfordret den internasjonale politiske jødedommens verdensomspennende maktstilling.

De fleste døde var kvinner og barn. Merk dere datoene på gravsteinen under.

Til din orientering så var ikke dette den største leiren med de fleste døde. Neida, dette var bare en bitte liten del av det forferdelige massemordet på det Tyske folk som fant sted for å sikre den internasjonale politiske jødedommen verdensmakten.

Reis innom og se for deg selv. Husk at vi aldri skal glemme og aldri tilgi disse ugjerningene. Er det ikke slik det sies i den jødiske Torah: "Et øye for et øye og en tann for en tann". Lær og lær fort før vi også er ekspedert samme veien. Og hva skjer når maktbalansen snur igjen?

Og det stoppet ikke i 1945. Neida, det stoppet ikke på flere år. Over er et bilde av utsultete små babyer som endelig er tatt hånd om av et sykehus i Berlin - I 1947! To år etter at våpnene tiet. Og tyskerne ble fortsatt myrdet i titusenvis i Europa.

På tide med litt Rettferdighet og Sann Historie? Aldri Glemme - Aldri Tilgi

Først den 7. mai i 2015 har NAZI-media i Norge funnet tiden inne til å revidere historien med en smule balanse. Her er en artikkel i NAZI-bladet:

Slike barn ble myrdet i tusenvis på grunn av anglozionistenes antihvite hatkampanje

Her er et sitat fra NAZI-bladets artikkel: "Totalt døde det i løpet av de to første etterkrigsårene 13 492 tyske flyktninger i Danmark. - Av dem var 7000 barn under fem år - og av disse var 3000 spedbarn."

Dette er altså de offisielle tallene. Totale og barneandelen var vesentlig større ifølge dem jeg snakket med i Danmark i 1999 da jeg var der og gravde fram saken. Men, pytt. Det viktigste er at PK-media begynner å spre et mere balansert bilde av historien.

Nettadresse til denne artikkelen - Spre den gjerne videre!:)