.:Vigrid Forsiden:.

C-REX - Redskap for Den Totalitære Tankekontrollstaten
21. juli 2019 - Tore W. Tvedt

C-REX - Hjemmeside - Ondskapens Anatomi - I Folkemordets Tjeneste

Forut for Anders B. Breivik sin militære aksjon den 22. juli 2011 foregikk en enorm og årelang preparering av bakgrunnen til at Breivik valgte en slik militær aksjon.

Breivik sa det selv slik i sitt sluttinnlegg i rettsfarsen mot ham:

2003-2012: PST skryter uhemmet av seg selv om hvordan de har klart å knuse den politiske/religiøse organisasjonen Vigrid. Det har de klart, forteller de stolt, ved å innkalle alle unge tilhengere sammen med deres foreldre til møter på det lokale politikammer.

PST har altså oppnådd sitt mål om å knuse organisasjonen ved hjelp av trakassering av de unge tilhengerne. I tillegg drev PST med omfattende trakassering av lederen av Vigrid, Tore Tvedt. Blant annet ved omfattende overvåkning, gjentatte grunnløse husrazziaer, arrestasjon og ved at de sørget for at han gang på gang ble kastet ut av sine leide boliger. Dette er også noe han har bekreftet her.

Jeg vitnet selv i saken som forsvarets vitne og bekreftet det Breivik sa som utskriften av sluttinnlegget hans over viser.

Det Breivik sier og jeg bekrefter er altså at det var Maktelitens terror mot Meg, andre Vigridere og forsåvidt hele det patriotiske miljøet som skapte 22. juli-aksjonen.

Sentralt på den statlige terrorsiden oppfattet jeg dagens leder for C-REX, Tore Bjørgo, sto. Jeg møtte den samme Bjørgo i foajeen i Rettshuset i Oslo etter mitt vitneprov, men den feige og ryggesløse Bjørgo våget ikke møte meg til direkte debatt foran mikrofonene, men sneik seg unna. Stort feigere får du dem ikke servert i full åpenhet.

Og nå er han altså leder for et statlig forskningssenter i regi av Samfunns-Vitenskapelig Fakultet i Oslo Universitet (se bildet over som er hentet fra C-REX sin hjemmeside:)

På hjemmesiden til C-REX presenteres samtlige personer som deltar i den antipatriotiske enheten samt mye godt stoff om hvordan Makteliten i Norge, etter min oppfatning og erfaring, arbeider for å sikre Folkemordet på og Utryddelsen av oss som Nordisk folk under navnet «The Great replacement».

Enhver patriotisk nordmann og nordkvinne har som soleklar plikt å spre kunnskap om hvordan C-REX og andre tilsvarende organisasjoner jobber i Norge for ensretting og undertrykkelse av folkemordmotstandere (patrioter eller høyreekstreme om du vil) som vil redde vårt Nordiske Folk.

Bli med i Vigrids Nordiske Sivilisasjonskamp eller bli slaktet som fortjent!

Nettadresse til denne artikkelen - Spre den gjerne videre!:)