.:Vigrid Forsiden:.

Afrika - Artikler:


Afrika
- Geopolitisk Slagmark

Libya
- Reptil-Jens sin "Killing Field"


Afrika - Kommentarer:


Afrika som geopolitisk slagmark

Norge deltar aktivt

I dagens, 11.9.2013, aviser fremgikk det at Norge nå hadde sendt de første militære etterretningsekspertene til den franskokkuperte de facto kolonistaten Mali for å hjelpe det anglozionistiske Imperiet med å fryse ut Russland og Kina fra kontinentet. Medias formulering var selvsagt en annen, men dette er klarteksten på medias tåkelegging. Artikkelen gir et kort og konsist inntrykk av Afrika som slagmark for anglozionistenes globale hegemonikamp,


Fuck France

Franskmenn får som fortjent

Jeg snublet over dette bildet mens jeg surfet litt og måtte bare bruke det. Bildet er et av de mest uttrykksfulle og rett på sak jeg noengang har sett. Den venstre delen viser marsjerende tyske heltesoldater som hadde frigjort Frankrike våren 1940 fra de jødiske finansoligarkenes slaveri og angloamerikanernes krighissing som dro Frankrike mot sin vilje inn i den 2. Verdenskrig. Mannen som gråter er en franskmann fra et kjent fotografi i Toulon da tyskerne marsjerer inn etter at angloamerikanerne hadde landet i Nord- Afrika for å sikre at den frie franske flåten ikke gikk over til de allierte. Delen til høyre bør være kjent av alle: Jøden Sarkozy griner på kjeften i et Frankrike som takket være jødenes seier i den 2. verdenskrig har lagt Europa åpen for en rasefremmed og muslimsk masseinvasjon.

Til venstre altså de europeiske frihetsheltene under ledelse av Europas hvite ridder Adolf Hitler og til høyre konsekvensene av at de europeiske frihetskjemperne tapte den 2. verdenskrig. Alle sanne europeere ønsker i dag at den 2. verdenskrig hadde fått et annet resultat.

Det vi skal være klar over er at det eneste som kan stoppe og reversere denne utviklingen er gjenoppbyggingen av et indre nordisk/europeisk politisk og religiøst system som er unikt for oss europeere slik at vi bygger en indre kraft som fyller vårt geografiske område. Sutrete protestbevegelser som til overmål flere er kontrollert av jødene eller globaliserte raseblandere gjør bare vondt verre. I Norge er Vigrid den eneste bevegelsen som er basert på et slikt positivt grunnlag. Husk at rase er det grunnleggende begrep.