.:Vigrid Forsiden:.

Det okkuperte Tyskland er til å le seg ihjel av

Samtidskunstneren Herbert Smagon er et tysk tidsvitne som uttrykker seg gjennom bildekunsten sin. De to bildene vi her bringer videre handler om hvordan Tyskland gjør seg selv til latter ved sin totale underdanighet for den regjerende zionistiske verdensmakten.

Tyskland er her zionistenes gullesel som pisker seg selv til blods mens det driter gullpenger. Køllene som truer tyskerne til politisk korrekt underkastelse bærer titlene: Antisemitter, Rasister, Auschwitz og Ugjerningsfolk.

Dette bildet er i anledning Hohmann-affæren i 2003 hvor en tysk parlamentariker fra CDU i Bundestag uttalte at "tyskerne kan ikke bære kollektiv skyld for krigsforbrytelser". Vi skal merke oss at han hverken benektet eller reduserte noe som helst, men ganske enkelt gikk imot kollektiv skyld i flere slektsledd. For det sparket Merkel han ut av både parti og utvalg.

Merkel holder en blodig kniv som hun har brukt til hodekappingen, billedlig sagt, i hendene.

Teksten under bildet: "Man tuter med de ulver man er sammen med" eller på nytysk : "Political Correctness".

Bildet av Bundeskanzler Angela Merkel reflekterer hvordan verden ler seg skakk av det tyske folk og deres påtvungne rolle som den underdanige ziolakeien uten evne til å fremme egne interesser. Tyskland er fortsatt okkupert og styres under en "grunnlov" påtvunget dem av okkupasjonsmaktene.

Hvem er så den såkalte nasjonalistiske polske presidenten som legger seg langflat for å imøtekomme jødenes ønsker om penger og eiendom? Uansett; bildet av Merkel kan brukes i mange sammenhenger for Israel og EU er bygget opp av tysk svette og tyske penger. Og nå sender Merkel tyske soldater for å dø i en ziokrig i Afghanistan? Fytterakker'n.

Her er et bilde fra den sentrale amerikanske basen, Ramstein, ved Kaiserslautern. Herfra og gjennom et nettverk av andre baser i Tyskland blir det tyske folk holdt okkupert og underkuet av det zionistiske Imperiet. Til forakt og latter fra en hel verden.

Besøk Smagon's hjemmeside med bildekunsten hans som også er til salgs.