.:Vigrid Forsiden:.

Sivilisasjonskrigen mot Den Russiske Verden - Krajina 1991 og '95

Håndtrykk med Djevelen

Vedkommende som laget originalen til bildet over har tatt situasjonen helt korrekt på kornet. I midten til venstre står Serbias statsminister, Aleksander Vucic, og trykker hånden til Djevelen i menneskelig skikkelse i form av NAZI-alliansens generalsekretær, Jens "Slakteren fra Libya" Stoltenberg. Det djevelske håndtrykket fant sted i München i februar i år (2015) som ledd i en NAZI-konferanse om koordinering av angrepskrigen mot Russland.

Rundt forræderen og Djevelen er det satt inn små påminnelser om det NAZI-støttede folkemordet på serberne i Krajina-provinsen i Jugoslavia i 1991 og utryddelsen av det serbiske folk i den frie serbiske republikken "Serbiske Krajina" i 1995. Det hele var en oppfølging av Pavekirkens og Ustasja-bevegelsens forsøk på fordrivelse og folkemord fra gammelt av og spesielt under den 2. Verdenskrig. Kun de tyske styrkenes moralske standard reddet serberne fra de katolske kroaternes ekstreme blodtørst og hat. For det straffet den kroatiske massemorderen Josef Tito de tyske krigsfangene og de tyske sivile i Jugoslavia etter den 2. verdenskrig med døden.

I 1991 brøt Jugoslavia sammen som stat etter lang undergraving fra NAZI-alliansen og amerikanske NGO'er som ledd i sivilisasjonskrigen mot "Den Russiske Verden" representert ved de ortodokse kristne serberne, som jo egentlig er russere bosatt utenfor Moderlandet. Kroaterne er av samme blod, men gjennom flere hundre år tvangsomvendt til glødende katolikker som følger Pavekirkens mål om utryddelse av den ortodokse tro. Kroaterne innledet i '91 terror og fordrivelse og massemord på serberne i Krajina innenfor den kunstige kroatiske statens nasjonale grenser. Serberne var da sterke nok til å slå folkemorderne tilbake og en våpenhvile ble innledet.

Våpenhvilen varte i fire år og NAZI-alliansen benyttet tiden godt til å bevæpne, utstyre og trene den kroatiske hæren til neste angrep i sivilisasjonskrigen. Målet var å drepe flest mulige serbere og redusere landområdene deres. I 1995 var det kommet så langt at folkemorderne gikk til fornyet angrep. Den 4. august angrep 200.000 kroatiske soldater den serbiske Krajinahæren på 15.000 mann og etter noen få dager var serberne myrdet eller fordrevet fra deres eget hjemland hvor de hadde bodd i flere hundre år.

De kroatiske styrkene var trent av det amerikanske firmaet MPRI som jobbet for den amerikanske staten i områder hvor USA ville holde en lav profil. Det samme firmaet samordnet den kroatiske og islamske innsatsen i Bosnia hvor det ble begått uhyrlige forbrytelser mot serberne som også der ble slått og fordrevet. Deretter kom turen til Kosovo hvor NAZI-alliansen igjen var aktive hjelpere til den islamske terroren og fordrivelsen av serbere.

Mens Nazi-djevelen gliser slakter Nazibataljonene hans småbarn i Novorossia

Nå er de samme kreftene igjen i full virksomhet. Denne gang i Ukraina/Novorossia og nå har NAZI-alliansen kastet masken og bedriver sin djevelske terror og folkemord i det åpne. Utifra rapportene fra fronten i Donbass-republikkene, Donetsk og Lugansk, har Nazistene blitt mer effektive og er snart klare for en ny storoffensiv mot frihetskjemperne i Novorossia etter mønster av folkemordet i Serbiske Krajina. Og bakom gliser Nazi-djevelen selv.

Bli med i Vigrids Nordiske Frihetskamp eller bli slaktet som fortjent!

Nettadresse til denne artikkelen - Spre den gjerne videre!:)