.:Vigrid Forsiden:.

President Putin og Maskotten Zabivaka - Årets Navn
7. desember 2017

OL-krigen er over - Nå starter den Store Sportskrigen om FIFA World Cup 2018

På bildet ser vi Vladimir Putin til venstre med maskotten for World Cup 2018, Zabivaka, til høyre. Zabivaka er en ulv som ble valgt av det russiske folket som maskot. I finalen sto det mellom en tiger, en katt og altså ulven Zabivaka. Han kommer vi nok å se mere til fremover mot årets største sportsbegivenhet: World Cup i fotball i Russland.

Nå når Nazi-Imperiet har vunnet krigen om å stenge Russland ute fra vinter-OL starter det nye felttoget mot Russland for å ta fra det eller ødelegge fotballturneringen til sommeren. Forpostfektingene har startet for lenge siden, men veket for OL-utestengingen slik at det ikke skulle bli for åpenbart for selv folk flest at dette er en ren politisk del av hybrid-angrepskrigen det Anglo-Zionistiske Imperiet fører mot Russland.

VG's artikkel vi linker til over, hvor Johan Kaggestad virkelig får utfolde seg, ser vi på som starten på hardkjøret mot Russland på dette frontavsnittet. Og i forhold til utestengingen fra vinter-OL er World Cup i fotball en begivenhet som vil slå utrolig mye hardere siden her er hele kloden engasjert.

Putin har så langt vist seg som en mester i det defensive geopolitiske spillet og vi tror han rir av stormen. Men det vil bli hardere, mye hardere.

Zabivaka betyr forresten Målskytter.

Bli med i Vigrids Nordiske Sivilisasjonskamp eller bli slaktet som fortjent!

Nettadresse til denne artikkelen - Spre den gjerne videre!:)