.:Vigrid Forsiden:.

Russland på rette sporet - Krim og World Cup
28. april 2018

Ny flyplass ved Simferopol på Krim

Simferopol er hovedstaden på Krim og ligger sentralt midt inne på halvøya. Etter at Krim frigjorde seg fra den ukrainske okkupasjonen i 2014 har det gått framover, noe den overveldende støtten til president Putin i presidentvalget i mars i år viste. Og nå i disse vårdagene slår de store forandringene til. Først ble den nye flyplassen ved Simferopol ferdig og åpnet i midten av april mens siste hånd på bildelen av den enorme Kerch-broen fra det russiske fastlandet over Kerch-stredet til Krim foretas.

Broen over Kerch-stredet - fra samme video

Motorveien vil åpne i mai i år akkurat tidsnok til sommerens turistsesong starter. Bildet over viser det enorme broprosjektet av en størrelse som det største kommunikasjonsprosjektet i Europa de siste årene. Hadde dette prosjektet vært gjennomført i et hvilket som helst annet europeisk land hadde massemedia fulgt det tett. Men siden det er i Russland og til og med på Krim ties det ihjel.

To måneder til World Cup starter i Russland

Russland har satset mye på verdensmesterskapet i fotball i sommer og over hele landet er det blitt bygget nye fotballarenaer og infrastruktur rundt og i forbindelse med anleggene og kampene som skal spilles der. Det er et stort løft for russisk økonomi samtidig som sanksjonene fra AngloZionistene biter hardt og krever stor omlegging til egenproduksjon av varer som ikke lenger kan importeres.

Så langt ser det ut til at Russland takler utfordringene på en glimrende måte. Faktisk så bra at AngloZionistene og deres NAZI-Allianse er nødt til å finne på noe faanskap for å stikke kjepper i hjulene for russerne. Vi husker hvordan AngloZionistene brukte OL i Kina i 2008 til å angripe i Kaukasus og OL i Russland i 2014 til å gjennomføre kuppet i Kiev og starte folkemordet i Novorossia på russerne der.

Så la oss være realistiske: Det vil forbause oss stort om AngloZionistene og deres NAZI-Allianse lar Russland gjennomføre broforbindelsen til Krim og FIFA-2018-turneringen i ro og fred.

Bli med i Vigrids Nordiske Sivilisasjonskamp eller bli slaktet som fortjent!

Nettadresse til denne artikkelen - Spre den gjerne videre!:)