.:Vigrid Forsiden:.

Nazi-Ukraina Provoserer til Krig mot Russland
3. desember 2018

Russland tok arrest i 2 krigsskip og en taubåt

For en uke siden ble det stor ståhei ved Kertsj-broen som forbinder Krim med det russiske fastlandet. USA sine nikkedukker i Kiev forsøkte å sende to små patruljebåter og en taubåt gjennom Kertsjstredet under Krimbroen uoppdaget av russiske grensestyrker. Det gikk jo ikke og etter å lekt katt og mus utenfor broen sendte russerne et par skudd i de ukrainske krigsskipene, stoppet dem og førte dem inn til byen Kerch på Krim.

De tre båtene og mannskapet på til sammen 24 ble tatt i arrest for brudd på de russiske grenselovene. Og der skulle dette ha stoppet, men neida, det var bare begynnelsen.

Den halvjødiske finansoligarken som styrer naziregimet i Kiev, Porosjenko, hadde satt i gang operasjonen som en provokasjon og anledning til å erklære unntakstilstand i Ukraina. Samtidig har Porosjenko mobilisert de våpnede styrkene og satt dem i alarmberedskap. Tropper og tungt utstyr er sendt til grenseområdene. I Ukraina råder det derfor nå tilnærmet krigshysteri og krigsfrykt blant befolkningen.

Putin og Russland tar det hele med knusende ro og har bare svart med å styrke forsvaret på Krim i moderate former.

Hvor alvorlig er så denne provokasjonen? I seg selv bare en vits og uten Trump og USA sin støtte for videre opptrapping vil det hele gli over. Og skulle Porosjenko finne på å angripe Russland eller Donbass-republikkene alene får han juling av Russerne og Novorusserne. Sett i det perspektivet virker Porosjenko sin provokasjon direkte dum og kontraproduktiv for han. Men Porosjenko er alt annet enn dum. Han er en US-vasall og nikkedukke for president Trump og kunne aldri gjort dette på egenhånd. Da ville både han og Trump tape ansikt og det har ikke Trump råd til. Han har tapt for mye ansikt i Syria allerede.

Svaret på dette spørsmålet ville vi få under G20-møtet i Argentina som nettopp er avholdt og hvor Trump og Putin hadde avtalt et formelt møte. Dette ble nå avlyst av Trump på grunn av situasjonen ved Kertsj. Dette er et stråmannsargument som forteller oss at Trump sto bak provokasjonen og at hele den såkalte tilnærmingslinjen overfor Putin og Russland er en gedigen bløff og har vært det fra dag 1 i valgkampen av.

Trump har nå kastet masken og står fram i all sin Europafiendtlige ondskap og at han kun har et mål med sin Europapolitikk: Knuse ethvert forsøk fra Europa i å bygge styrke nok til å kunne konkurrere med Det AngloZionistiske Imperiet.

USA går derfor for storkrig i Europa såfremt ikke Russland gir seg frivillig og den kampen vil Trump og AngloZionistene utkjempe til siste europeer om så nødvendig. Akkurat slik forgjengerne hans gjorde under både den 1. og 2. Verdenskrig.

Utfallet av en slik krig vil være slutten på enhver drøm om et nasjonenes Europa. Uansett seierherre vil Europa fra da av bli organisert i en eneste stat hvor vinneren tar alt.

Enhver støtte til Trump kan man derfor fra nå av betrakte som forræderi overfor europeisk nasjonalisme.

Nettadresse til denne artikkelen - Spre den gjerne videre!:)