.:Vigrid Forsiden:.

DNR lager nå egen Super Sniper-Rifle
11. februar 2018

DNR besvarer NAZI-Ukraina sin krig i Donbass
Video: Den stille krigen i Donbass

I Ukraina arrangrerer de såkalt "snikskyttersafari for journalister, politikere og andre syke morderdjevler hvor nazibataljonene, som er trent av NAZI-Alliansen, hjelper safarideltagerne å skyte frihetskjempere og andre i Donbass-republikkene med sniper-rifler. Dette har nå Donetsk sett seg lei på og startet produksjonen av sin egen sniper-rifle, Dontsjanka, til bruk mot de ukrainske nazi-sniperne. Dontsjanka kan du se på bildet over.

Videoen gir et lite innblikk i aktiviteten ved frontlinjen i vinter.

Det er nå temmelig nøyaktig 3 år siden frihetskjemperne i Donbass-republikkene frigjorde Debaltsevo-kjelen for naziavskum som var støttet og finansiert av NAZI-Alliansen, inklusive Norge, med formål å utrydde det russiske folkeelementet i Novorossia. Det som skjer i Novorossia i dag er forløperen for hva som vil skje i resten av Europa de nærmeste tiårene. I Donbass er demokratiet født på nytt og det hater makteliten i NAZI-Alliansen, igjen inklusive Norge, at de gjør alt for å utrydde det. Det er ikke bare en sivilisatorisk utryddelseskrig mot den russiske verden, men et ledd i utryddelsen av europeisk sivilisasjon overhodet.

I disse dager har forøvrig talsmannen for de militære styrkene i Donetsk, Eduard Basurin, kunngjort at de sitter med informasjon om at de ukrainske folkemorderne med hjelp av spesialister fra USA, Canada, England og andre NAZI-land vil starte storoffensiv i tidsrommet mars-juni i år. Årsaken er overføring av tyngre våpen nær frontlinjen sammen med NAZI-instruktører som har ført til en klar opptrapping.

Nettadresse til denne artikkelen - Spre den gjerne videre!:)