.:Vigrid Forsiden:.

Viktoria Shilova's kamp mot Oligarkenes krig i Donbass

Shilova har mere Mot enn alle norske NAZI-politikere til sammen

Viktoria er/var representant i byrådet i Dnepropetrovsk i Novorossia og er leder i den ukrainske organisasjon mot krig. Av den grunn har den jødiske oligarkjuntaen i Kiev reist tiltale mot henne med en strafferamme på 8 år. Hun er fortsatt like uredd, noe som klart fremgår av denne videoen hvor hun gir representanter for folkemorderjuntaen i Kiev det glatte lag: "Ikke Donbass, men Oligarkene i Ukraina er problemet" og " ....Dere lever av oligarkenes penger i euro og dollar....".

En mor fra Donbass appellerer til de ukrainske mordersoldatene

I den øverste videoen henter Viktoria en baby fra en mor med en amputert arm og viser fram for de ukrainske morder-representantene. Over er en annen kort videosnutt hvor denne moren er intervjuet i en tidligere sammenheng. Norvesna har oversatt og tekstet videoen med norsk tekst.

De ukrainske NAZI-morderbandene fører på vegne av oligarkene i Kievjuntaen utryddelseskrig mot Novorusserne. Damen i videoen, Anna Tuv, falt som offer den 25. mai i år (2015) for et Nazirakettangrep mot boligområder i byen Gorlovka. Hennes mann og deres 11 år gamle datter ble drept. Selv måtte hun amputere armen som vist på bildet.

NAZI-alliansens sanne ansikt

Dette bildet viser NAZI-alliansens sanne ansikt og gjelder både det norske krigsregimet, NAZI-alliansen med Jens "Slakteren fra Libya" Stoltenberg i spissen samt de, stort sett jødiske, oligarkene som styrer nasjo-nazi-morderbandene som myrder sivile for fote i Novorossia.

Bli med i Vigrid eller fortjen å bli slaktet av NAZI-alliansens totale krigføring mot Europa!

Nettadresse til denne artikkelen - Spre den gjerne videre!:)