.:Vigrid Forsiden:.

Naziterrorister dreper 8 år gamle Polina i Konstantinovka

Naziterror i Novorossia - Naziene fyllekjørte panserbil

De jødestyrte naziterroristene som har okkupert deler av den frie folkerepublikken Donetsk har som middel å terrorisere befolkningen så hardt at de flykter ut av området som et ledd i Jødejuntaen i Kiev sin etniske rensing av Novorossia. Nazibandenes terror spenner over hele spekteret og så lenge hele NAZI-alliansen støtter dem i sivilisasjonskrigen mot "Den russiske verden" kan de herje i vei. 16. mars (2015) kjørte noen nazisoldater en panserbil inn på fortauet og meide ned en mor og hennes 8 år gamle datter og babyen hennes som lå i en barnevogn. Den 8 år gamle piken, Polina (se bildet over), ble drept mens mor og baby ble skadet.

Politiet hentet nazisoldatene og reddet dem fra tilskuernes vrede, men da kvelden kom førte befolkningens sinne til opptøyer i byen hvor noen politibiler og andre kjøretøyer ble brent og noen dekk ble fyrt opp. Jødejuntaen i Kiev svarte den 17. med å frakte inn sine jødesleikende nasjonalsosialistiske terrorgjenger og ga dem ordre om å skyte for drepe. Nasjonalsosialistene er beryktet for sin hatefulle terror så nå når terroren nye høyder i Konstantinovka. Jødejuntaen i Kiev må slå ned hardt og brutalt for å hindre frihetskampen i å blusse opp i Konstantinovka og andre byer som så langt er lammet av drap og terror utført an nazibandene som jobber for de jødiske finansoligarkene som styrer Kievjuntaen.

Norsk nazimedia tier nok om dette terrordrapet siden deres hovedjobb er å propagandere for jødejuntaen i Kiev og nazibandene deres.

Tiden er inne til at du som leser dette engasjerer deg med arbeide eller penger i Vigrids nordiske frihetskamp!

Nettadresse til denne artikkelen - Spre den gjerne videre!:)