.:Vigrid Forsiden:.

Misseshow i Donetsk på Kvinnedagen 8. mars 2015

Fra boots og camo til høye hæler og selskapskjoler

I den norske nasjonalsangen har vi en linje som heter: "Kvinner selv sto opp og kjempet". Vel, det har måttet være lenge siden for i dag glimrer de med sitt fravær i vårt folks eksistenskamp. Nå er ikke det det verste, men at norske såkalte nasjonalsosialister og nasjonalister i hovedsak heller sutrer enn å handle aktivt og målrettet i felles kamp med de militskvinnene som vi ser bildet av over er verre. Mye verre. Så mye verre at det er fristende å tro at en av de ovennevnte Militsdamene har mere mot i puppene sine enn samtlige nasjonalsosialister og nasjonalister i samtlige NATO-land har i ballene sine. Med enkelte hederlige unntak.

Her er en kort video med glimt fra Missefeiringen

De vakre Novorussiske damene kjemper til daglig i de to militsbataljonene "Sterk" og "Øst" og det var nok uvant å skifte over fra camouniform og boots til høye hæler og selskapskjoler igjen. Ta en titt på dem og se den korte videoen. Dette er de fremste frihetskjemperne for demokrati og folkenes rett til selvbestemmelse mot alliansen av Uniate, jødiske finansoligarker, rasehatende nasjonalsosialister og nasjonalister i Azov og andre ukrainske folkemordbataljoner. NATO-ZIonistene eller NAZIstene i den nord-atlantiske terrororganisasjonen gir den nødvendige støtten til folkemorderne som myrder, terroriserer og fordriver Novorusserne. Godt støttet av NAZI-zombiene i det norske regimet og deres propagandadivisjoner (feilaktig kalt massemedia).

Novorussiske barn med forestilling for "elskede mødre" i anledning kvinnedagen

Kort video med noen innslag av barnenes feiring av sine elskede mødre i anledning kvinnedagen i Donetsk i Novorossia. Hvorfor den norske makteliten hater disse barnene så mye at de med alle midler støtter sivilisasjonskrigen mot dem er uforklarlig. Når vi ser disse Novorussiske barnene og militskvinnene over og sammenligner disse levende frihetsglade menneskene med de hatefulle makthaverne i NAZI-alliansen så faller tankene på maleriet av de tre norske regimekvinnene fremstilt som dødninger. Hos Novorusserne er det livsglede og frihetstrang mens det hos de norske regimekvinnene er ondskapens dødelige energi som slår igjennom. Noe kunstnerne Stenslie og Kysilkova har tolket og gjengitt på en glimrende måte.

Meld deg til sivil og lovlig kamp i Vigrid om du er enig.

Nettadresse til denne artikkelen - Spre den gjerne videre!:)